≡ Кабель BOROFONE BX93 Super power 60W fast charging data cable Type-C to Type-C Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Кабель BOROFONE BX93 Super power 60W fast charging data cable Type-C to Type-C Black

Код товару: 1086736
Наявність:

  • 82 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Кабель BOROFONE BX93 Super power 60W fast charging data cable Type-C to Type-C Black — кабель для швидкого заряджання, для заряджання ноутбуків (PD), синхро-зарядний. Він чудово підходить для телефонів, для планшетів, для ноутбуків, для MacBook, коли потрібно синхронізувати смартфон та комп'ютер чи ноутбук. Але це не означає, що у вас не вийде підключити USB-провід до іншої техніки, за наявності відповідних входів це не спричинить жодних складнощів. Також він практично незамінний при зарядженні батареї.

ТИПИ ПОРТІВ

Від типу роз'єму залежить сумісність кабелю з різними типами пристроїв, тому цей параметр потрібно обов'язково врахувати в процесі вибору аксесуара. USB-шнур BOROFONE BX93 Super power 60W fast charging data cable Type-C to Type-C Black оснащений роз'ємами Type C — Type C.

USB Type-C – штекер із дзеркальним розташуванням контактів, тому підключити його неправильно неможливо. І це не єдина його перевага. Якісні кабелі цього типу можна використовувати для заряджання не тільки компактних пристроїв, але й лептопів, якщо вони мають підтримку швидкої зарядки Power Delivery (PD). Тож не дивно, що USB Type-C успішно замінює штекер Micro-USB.

ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗОВНІШНЬОГО ВИДУ

Крім конектора, серед характеристик конструкції відзначимо, що аксесуар входить до категорії силіконові кабелі. Розмір кабелю — 1 м, так що пристрої можна зручно розмістити під час комутації.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.