≡ Кабель Baseus Tungsten Gold One - for - three Fast Charging Data Cable USB to M + L + C 3.5A 1.5m Bl купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Кабель Baseus Tungsten Gold One - for - three Fast Charging Data Cable USB to M + L + C 3.5A 1.5m Bl

Код товару: 981618
Наявність: Є в наявності
Артикул: CAMLTWJ-01

  • 336 грн


Стислі характеристики
Бренд Baseus
Выходы USB to Type-C/Lightning/Micro USB
Дизайн black
Длина 1,2 м
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Baseus Tungsten Gold One-for-three Fast Charging Data 3-in-1 - кабель для зарядки і передачі даних з мультиінтерфейсом. Основні характеристики: - інтерфейс підключення: USB; - оснащений 3 роз'ємами: Micro USB+Lightning+Type-C; - дозволяє одночасно підключити 3 пристрої; - максимальна сила струму: 3,5 А; - передача даних (роз'єм Lightning): 480 Мбіт/с; - захист від перегріву; - матеріал: цинковий сплав+нейлон; - довжина допоміжних кабелів: 30 см; - довжина кабелю: 1,5 м. Універсальність Наявність роз'ємів Micro USB, Lightning і Type-C дозволяє вам підключати до 3 пристроїв для паралельної зарядки і/або передачі даних. Кабель широко сумісний з електронікою Apple/Android і невеликими гаджетами. Кожний допоміжний кабель має довжину 30 см для зручної одночасної роботи з підключеними пристроями. Загальна довжина кабелю 1,5 м підходить для використання як вдома, так і в офісі або в дорозі. А фіксуюча липучка допоможе компактно згорнути його для зберігання. Швидка зарядка і передача даних Baseus Tungsten Gold One-for-three Fast Charging підтримує максимальну силу струму 3,5 А для швидкої зарядки. Швидкість передачі даних через роз'єм Lightning становить 480 Мбіт/с, що дозволяє швидко виконати синхронізацію вашого iPhone або завантажити потрібні файли.
Захисні властивості Конектори виконані з цинкового сплаву, стійкого до корозії, зносу і подряпин. Завдяки нейлоновому обплетенню кабель приємний на дотик, не тріскається і не ламається.

Характеристики

Бренд Baseus
Выходы USB to Type-C/Lightning/Micro USB
Дизайн black
Длина 1,2 м
Материал Нейлон
Особенности 3 в 1 кабель

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.