≡ Кабель Baseus Superior Series Fast Charging Data Cable USB to iP 2.4A 1.5m White купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Кабель Baseus Superior Series Fast Charging Data Cable USB to iP 2.4A 1.5m White

Код товару: 1033923
Наявність: Є в наявності

  • 146 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Цей кабель може миттєво заряджати акумулятор iPhone – сумісний з пристроями Apple ( від 12 до 6 серій ). Це гарантує стабільну і надійну довгострокову роботу і високу ефективність. Він виготовлений з високоякісних матеріалів і захищений від пошкоджень-нейлонова оплетка не ламається і не деформується, в той час як акумулятор не перегрівається і не зношується. Це відбувається завдяки таким деталям, як гумовий захист, що захищає вхідні блоки від подряпин і інших механічних пошкоджень.
Швидка зарядка і передача даних можливі завдяки кабелю USB-Lightning 2,4 A. Ви можете досягти ідеальних робочих параметрів завдяки продукту Baseus, який гарантує швидкість передачі даних 480 Мбіт / с. Кабель довжиною 0.25 м дозволяє легко підключатися до джерела живлення і використовувати мобільний телефон під час зарядки-без ризику несподіваного розряду.
Швидка зарядка акумулятора
За допомогою кабелю ви можете швидко і плавно заряджати акумулятори iPhone з максимальною силою струму до 2,4 А. Зарядка з цього кабелю відбувається плавно і постійно – без коротких замикань, які могли б привести до простою або пошкодження обладнання.
Міцний кабель для спеціальних завдань
Міцний кабель прослужить вам довгий час. Слід звернути увагу на його міцну конструкцію, що складається з мідного сердечника, який підвищує швидкість передачі даних, і металевих наконечників штекерів і нейлонової обплетення, що захищає кабель від пошкоджень. Також липучка ( додається ) може допомогти вам зберегти порядок, так як ви можете використовувати її для кріплення кабелю.
Одночасна передача даних і завантаження
Зарядка телефону або відправка файлів? Вам більше не потрібно турбуватися про таких дилемах! Після підключення його до ПК кабель працює двома способами – відправляє файли і заряджає акумулятори. Хороший темп роботи обумовлений стандартним USB 2.0, який забезпечує швидкість передачі даних до 480 Мбіт / с.
Технічні характеристики:
Матеріал: ABS + TPE
Швидкість передачі: 480 Мбіт / с
Довжина: 1.5м
Сила струму: 2.4А

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.