≡ Кабель Baseus High Definition Series Graphene HDMI to HDMI 4K Adapter Cable 1.5m Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Кабель Baseus High Definition Series Graphene HDMI to HDMI 4K Adapter Cable 1.5m Black

Код товару: 1041601
Наявність:

  • 265 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Кабель Baseus High Definition Series Graphene HDMI до HDMI 4K ─ це багатофункціональний кабель, який використовується для підключення сучасних телевізорів з аудіо/відео тюнерами, зовнішніх тюнерів приймання кабельного телебачення, медіапрогравачів, а також програвачі Blu-ray. Пропускна спроможність кабелю становить 18 Гбіт/с. Кабель використовується для вирішення широкого спектру завдань, у тому числі підключення ресиверів, популярних ігрових приставок PS, Xbox one, Xbox 360, програвачі Blu-ray, Fire TV, Apple TV та будь-яких інших пристроїв з підтримкою HDMI до моніторів, телевізорів, проекторів.

Сучасний якісний кабель від Baseus дозволить насолодитися динамічним зображенням у роздільній здатності 4К, якісним звуком, а також 3D-картинкою. Він відповідає стандарту HDMI 2.0 і забезпечує пропускну здатність до 18 Гб на секунду. Кабель має оптимальну довжину, завдяки чому він відмінно підходить для комфортного підключення ноутбука до ТБ, монітора або проектора.

HDMI – досить універсальний стандарт, який використовується не лише для передачі відео, а й для підключення комплектів акустики. Baseus High Definition Series Graphene HDMI до HDMI 4K підтримує до 32 каналів звуку. Висока пропускна здатність гарантує якість передачі сигналу. При використанні кабелю з ігровою консоллю можна насолоджуватися максимальними FPS без артефактів зображення.

Особливості:
− Довжина: 1,5 метра;
− Дозвіл: 4K@60Hz;
− Передача даних: 18 Гбіт/с;
− Глибина кольору до 48 біт;
− Підтримка 3D.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.