≡ Кабель Baseus cafule Cable USB For lightning 2.4A 1M Gold + Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Кабель Baseus cafule Cable USB For lightning 2.4A 1M Gold + Black

Код товару: 1030386
Наявність: Є в наявності

  • 160 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Baseus – один з лідерів на ринку аксесуарів для багатофункціональної техніки. Компанія славиться своїм дбайливим ставленням до навколишнього середовища і постійними інноваціями у виробництві.
Lightning ( 8-контактний роз'єм ) — роз'єм, який використовується з 2012 року в портативної техніки Apple: телефонах, планшетах і медіаплеєрах, а пізніше і роз'єму для підключення навушників.
Baseus Cafule Cable є кабель для передачі даних і зарядки. Він оснащений роз'ємами USB-A і Lightning, з цього він відмінно підходить для використання зі смартфонами і планшетами від Apple. Кевларовая оплетка служить надійним захистом від перегинань і пошкоджень кабелю.
Baseus Cafule Cable має металеві роз'єми зі сплаву цинку і алюмінію. Місце, де з'єднується кабель і роз'єм, закрито вставкою з термопластичного еластомеру. Цей матеріал запобігає вислизання і збільшує зчеплення з руками. Кабель укладений в щільну кевларовую оплетку.
Baseus Cafule Cable підтримує зарядку з силою струму в 2 А, це дозволить заряджати гаджети дуже швидко. Що стосується передачі даних, то швидкість може досягати 480 Мбіт / с, завдяки високій пропускної здатності. Оптимальна довжина в 1 метр дозволяє без праці підключати смартфон або планшет до комп'ютера або зарядному пристрою, при цьому надлишки кабелю не будуть провисати.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.