≡ Джерело безперебійного живлення LogicPower LP UL2200VA купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Джерело безперебійного живлення LogicPower LP UL2200VA

Код товару: 1096118
Наявність:

  • 9259 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

LP UL2200VA (1600Вт) - лінійно інтерактивний дбж, по суті, є вторинним / резервним джерелом живлення. Цей пристрій головним чином призначається для безперебійного живлення різних технічних пристроїв і електроніки, яке необхідно при аварійному або раптовому відключенні основного мережевого електроживлення.
Представлений в нашому каталозі ибп інтерактивний відрізняється привабливими характеристиками і функціоналом, завдяки чому зможе успішно впоратися з усіма поставленими завданнями: забезпечення резервним електроживленням приладів в будинку або офісі, а також ефективний захист електроніки від різноманітних перешкод в електромережі.
Безперебійний ups LP UL2200VA (1600Вт) (лінійно інетреактівний тип) має показники потужність 1600 Вт і вхідна напруга 165-280 V. Захисний функціонал інтерактивного джерела безперебійного живлення джерела безперебійного живлення LP UL2200VA (1600Вт) має на увазі: захист від короткого замикання, стрибків напруги, перевантаження, розряду і надлишкового заряду батарей.
Якщо вам необхідно організувати в вашому будинку або офісі якісну систему резервного електроживлення лінійно інтерактивний ибп LP UL2200VA (1600Вт) - це оптимальне і доступне за своєю вартістю рішення.
У тому випадку якщо у вас виникли труднощі, пов’язані з вибором необхідної моделі ибп / ups, ви завжди можете зв’язатися з нашими фахівцями за вказаними на сайті телефонами, які допоможуть вам вибрати інтерактивний ибп відповідно до ваших потреб.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.