≡ Джерело безперебійного живлення GXQC UPS 1500W/4500W DC 24V - AC 220V чиста синусоїда купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Джерело безперебійного живлення GXQC UPS 1500W/4500W DC 24V - AC 220V чиста синусоїда

Код товару: 1065856
Наявність: Є в наявності

  • 13378 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Інвертор GXQC UPS 1500 - це якісне та надійне джерело безперебійного живлення, призначене для організації постійного (безперебійного) живлення електромережі будинку, квартири, офісу, майстерні або будь-якого іншого об'єкта. УПС оснащений функціоналом для роботи від більшості видів акумуляторних батарей: гелевих, свинцево-кислотних, AGM і літієвих. . Також джерело безперебійного живлення володіє високою перевантажувальною потужністю з максимальним піковим навантаженням до 4500 Вт. приладів та пристроїв (опалювальні котли, холодильники, телевізори та ін.).

УПС оснащений автоматичним зарядним пристроєм зі струмом заряду до 25 А, що забезпечує швидкий та правильний заряд акумуляторних батарей при роботі від основної енергомережі, сонячних систем, дизельного або бензинового генератора.

Автоматика пристрою здатна миттєво перемикати режими роботи інтелектуального ДБЖ GXQC UPS 1500 з акумуляторів на основну енергомережу при включенні електрики, виробляючи при цьому зарядку акумуляторів, і навпаки при відключенні від акумуляторів.

Функціонал ДБЖ дозволяє налаштувати межі допустимих відхилень вхідної напруги електромережі від 160 до 260 В, це дозволити вберегти вашу техніку та прилади від перенапруги або низької напруги мережі.

Важливо! Не перенавантажуйте ДБЖ вище номінальної потужності в будь-якому з режимів роботи, щоб уникнути його поломки. всередину щитового простору.

Особливості

  • Автоматична робота
  • Синусоїдальна форма сигналу (чистий синус)
  • Автоматична зарядка акумуляторів
  • Виносний блок управління
  • Універсальність використання

*Комплектація та колір товару можуть бути змінені виробником, докладніше уточнюйте у вашого менеджера.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.