≡ Інвертор напруги ORBUS SD400 (400Вт), 12/220V, approximated, 1 Shuko, клеми + крокодили. купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Інвертор напруги ORBUS SD400 (400Вт), 12/220V, approximated, 1 Shuko, клеми + крокодили.

Код товару: 1067666
Наявність: Є в наявності
Артикул: ORSD400

  • 1295 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Інвертор ORBUS SD400 - це незамінний пристрій для перетворення постійного струму в змінний. Використовується такий інвертор для роботи та/або підзарядки ноутбуків, телефонів та інших електроприладів. 

Інвертор напруги ORBUS SD має апроксимовану синусоїду. Його номінальна потужність 400Вт. Корпус інвертора виготовлено з якісного та міцного алюмінію. Пристрій обладнаний кулером для якісного охолодження та запобігання перегріву. Інвертор оснащений низкою захисних функцій: захист від перевантаження, захист від перегріву, захист від перенапруги, захист від низької напруги, захист від короткого замикання, захист від зворотної полярності підключення. Для додаткового захисту інвертор напруги обладнаний запобіжниками. На передній частині пристрою розміщена розетка для підключення споживачів. У комплекті є зарядний пристрій. Інвертор напруги ORBUS оснащений світлодіодними індикаторами для оповіщення користувача про роботу.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.