≡ Інвертор напруги Baseus IGTBT Power, 300W(12В), 12V/220V, approximated, 2 універсальні розетки+2USB, Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Інвертор напруги Baseus IGTBT Power, 300W(12В), 12V/220V, approximated, 2 універсальні розетки+2USB, Black

Код товару: 1067641
Наявність:
Артикул: Baseus IGTBT/300W

  • 2613 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Автомобільний інвертор Baseus IGBT Power Inverter 300W (220V CN/EU) 2Розетки+USB+Type-C 5A з технологією QC3.0+PD3.0 з потужністю до 300W допоможе здійснити живлення Вашого пристрою. Заряджайте смартфон, планшет або ноутбук. Аксесуар має технологію інтелектуального розпізнавання необхідної напруги для різних пристроїв і безпечну зарядку.

- Увага: Якщо ви використовуєте інвертор з європейською вилкою, не дотискайте її повністю, залиште близько 2 мм "люфту".

Продукт використовується для живлення електричних пристроїв, які потребують 220 В змінного струму, від акумуляторів і автомобільних установок з 12 В постійного струму.

Відмінно підійде для місць, де немає можливості прямого підключення необхідного обладнання до електромережі. А форма вихідного сигналу у вигляді чистої синусоїди забезпечує стабільну та безпечну роботу навіть вимогливої техніки.

Автомобільний перетворювач напруги інвертор Baseus IGBT Power Inverter 300W (220V CN/EU) пропонує безліч можливостей. Має два порти USB (USB-A і USB-C для швидкої зарядки пристроїв потужністю 30 Вт) і два порти змінного струму (макс. 300 Вт).

Інвертор передбачений для використання через блок живлення прикурювача (кабель 40 см йде в комплекті) сумарна потужність не більше 300W. Роз'єми USB 30W (5V3A 9V2A 10v2A 12V2.5A), Type-C 30W (5V3A 9V2.77A 12V2.5A), 2 розетки змінного струму 220V сумарною потужністю до 300W.

Інвертор Baseus IGBT Power Inverter 300W (220V CN/EU) можено під'єднати двома способами: затискачами типу "крокодил" (вихідна потужність до 300 Вт); автомобільний прикурювач (вихідна потужність до 150 Вт).

Даний зарядний пристрій підтримує сучасні стандарти швидкого заряджання - Quick Charge 4+, Quick Charge 3.0 і Power Delivery 3.0 (Apple), PD2.0, FCP/SCP (Huawei), AFC (Samsung), MTK (MediaTek), завдяки яким процес відновлення заряду Ваших аксесуарів прискорюється в кілька разів. За допомогою технології Power Delivery 3.0 18W, iPhone X заповнює заряд на 50 відсотків всього за півгодини. Зверніть увагу, що для цього вам знадобиться кабель з підтримкою PD.

Швидка зарядка QC 3.0 - через USB порт помаранчевого кольору здійснюється зарядка за стандартом Quick Charge 3.0. Завдяки цьому гаджети заряджаються майже вчетверо швидше за звичайну зарядку та на 12 відсотків швидше за QC 2.0. Зверніть увагу, що пристрій, який заряджається, теж має підтримувати Quick Charge 3.0. Якщо ні - у цьому разі заряджання відбуватиметься у звичайному режимі.

Швидка зарядка PD 3.0 - за допомогою порту Type-C здійснюватиметься зарядка за технологією Power Delivery. Цей стандарт фірма Apple рекомендує для швидкої зарядки смартфонів iPhone 8 і пізніших моделей. Зверніть увагу, що пристрій, який заряджається, має бути під'єднаний за допомогою кабелю, що підтримує стандарт PD.

У комплекті є кабель з вилкою прикурювача. Тому підключення гранично просте, з ним впорається будь-хто. Такий спосіб підключення також гарантує широку сумісність інвертора з багатьма моделями автомобілів. Забезпечує потужність до 150 Вт.

Також, в комплекті є кабель з крокодилами для підключення до акумулятора.  Такий спосіб підключення також гарантує широку сумісність інвертора з багатьма моделями автомобілів. Забезпечує потужність до 300 Вт.

Зарядний пристрій не тільки функціональний, а й дуже міцний. Виготовлено з міцного матеріалу, стійкого до високих температур і зовнішніх пошкоджень.

Компоненти нового покоління (IGBT) забезпечують більш високе перетворення за низького енергоспоживання, підвищуючи водночас енергоефективність і продовжуючи термін служби батареї.

Автомобільний перетворювач напруги Baseus IGBT Power Inverter 300W (220V CN/EU) виготовлено з використанням спеціальних матеріалів і технологій захисту. Виключається ймовірність короткого замикання, перегріву, перезаряду та інших небажаних факторів. Пристрій має сертифікати CE і RoHS.

Вентилятор, що охолоджує, запобігає перегріванню і робить роботу автомобільного інвертора безшумною.

Найбільш важливі переваги:

- Перетворювач напруги автомобільний Baseus IGBT Power Inverter 300W (220V CN/EU) має компактні розміри.

- Обидва порти Type-C і USB підтримують швидку зарядку до 30 Вт на одному порту.

- Два порти змінного струму для заряджання пристроїв, яким потрібен змінний струм.

- Два варіанти потужності: затискачі типу "крокодил" (вихідна потужність до 300 Вт); автомобільний прикурювач (потужність до 150 Вт).

- Має тихі вентилятори охолодження.

- Світлодіодний дисплей, що інформує про поточну напругу і вихідну/вхідну потужність.

- Виготовлений із високоякісних пожежобезпечних матеріалів.

- Має сертифікати CE і RoHS.

- Вбудовані інтелектуальні схеми ідентифікують під'єднане обладнання та автоматично регулюють правильний струм.

Особливості конструкції

Автомобільний інвертор Baseus IGBT Power Inverter 300W (220V CN/EU) укладено в невеликий, але дуже міцний корпус. Виготовлено з високоякісних матеріалів ABS + PC, завдяки чому стійкий до будь-яких механічних пошкоджень і високих температур. Крім того, перетворювач дуже легкий.

Технологія IGBT забезпечує менший розмір і більшу потужність, а також постійну та стабільну роботу, захищаючи автомобільний акумулятор і пристрої.

Модель також підтримує технологію BPSII, яка відповідає за автоматичне виявлення під'єднаного обладнання для забезпечення найбільш підходящого струму напруги. Неважливо, який у вас пристрій - насолоджуйтеся ефективною роботою блока живлення.

Усередині інвертора є вентилятор, який забезпечує належне охолодження пристрою.

- Спеціальна конструкція корпусу прискорює охолодження і запобігає перегріванню.

- Завдяки поверхні з матового пластику - стійкий до подряпин.

Автомобільний інвертор Baseus IGBT Power Inverter 300W (220V CN/EU) пройшов низку випробувань на безпеку та отримав безліч сертифікатів. Інвертор виготовлено з високоякісних компонентів. Сучасні чипи світового рівня, унікальний дизайн і міцне двошарове покриття забезпечують надійність і безпеку. Інвертор від Baseus незамінний помічник для активних і ділових людей.

Застосовуйте цей продукт до транспортних засобів з напругою 12 В. В іншому разі виріб може вийти з ладу і не підлягає ремонту.

Не заряджайте пристрої потужністю понад 150 Вт/300 Вт, щоб захистити інвертор Baseus від пошкодження.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.