≡ Інтерактивна іграшка для собак Xiaomi PETGEEK (K90759K) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Інтерактивна іграшка для собак Xiaomi PETGEEK (K90759K)

Код товару: 970238
Наявність:

  • 912 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Інтерактивна іграшка PetGeek - це це надміцна іграшка-дозатор ласощів, яка пропонує веселу та інтерактивну розумову стимуляцію для вашого собаки та заохочує фізичні вправи. Годівниця PETGEEK для собак надовго захопить ваших вихованців, щоб вони боролися з нудьгою і тривогою розлуки. Це ідеальне годування, яке допоможе вашим собакам задовольнити природний мисливський інстинкт вихованця і уникнути деструктивної поведінки.

<=>Автоматичний рух
Несподівані траєкторії руху та зміна напрямку при торканні перешкоди. Іграшка активується при дотику вас або вашого вихованця.

< p>2 відсіки для корму
Автоматичний дозатор корму PETGEEK має 2 відсіки для ласощів, які вміщують до 380 мл корму або невеликих частування, він їх повільно вивільняє, поки ваш собака грає. Відрегулюйте 2 вікна, щоб контролювати кількість подачі корму або ласощів.
Налаштування меншого вікна вимагає більшої розумової стимуляції та фізичних вправ, змушуючи вашу собаку докладати більше зусиль, щоб отримати доступ до їжі або ласощів. виробити звички до уповільнення прийому їжі, допоможе травленню та запобігатиме здуттю живота, пов'язаному з переїданням.

Енергоефективність< br /> Інтерактивна іграшка PETGEEK може працювати 7 годин в режимі катання і переходити в режим очікування після періоду бездіяльності для економії енергії, поки вона не буде активована дотиком. .

Безпечна та міцна конструкція
PETGEEK Foodie Orb дуже міцна, виготовлена з високоякісного антибактеріального АБС -Пластика. Кожен компонент щільно закритий, щоб при іграх та жуванні запобігти руйнуванню частин.

Легке використання та очищення
З інтерактивною годівницею досить легко працювати як вам, так і вашим вихованцям. Просто наповніть іграшку-дозатор корму для собак, увімкніть пристрій та дозвольте собаці кататися та грати з м'ячем. Всі частини іграшки (за винятком середини ядра, в якому розміщені батареї)  і гігієнічності.
Переконайтеся, що іграшка повністю висохла після прання, перш ніж використовувати її знову.

Легка  /strong>
- Поверніть кришку, щоб відкрити її.
- Наповніть іграшку частуванням, закрутіть кришку.
- Затисніть кнопку протягом 3 секунд і опустіть на підлогу.
 

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.