≡ Інтерактивна іграшка для котів HomeRun Smart Cat Toy (CT10) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Інтерактивна іграшка для котів HomeRun Smart Cat Toy (CT10)

Код товару: 970239
Наявність:

  • 968 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

HomeRunPet CT10 - розумна іграшка для котів
Кожен кіт справжній мисливець. З інтелектуальною іграшкою Homerun CT10 ви задовольните інстинктивні потреби вашого пташата і спонукаєте його до активності. Перишки, що з’являються у випадкових дірках, обов’язково привертають увагу вашого вихованця і спонукають його до гри. Цілі три режими роботи дозволять вам налаштувати пристрій під потреби вашого вихованця. Іграшка харчується від 4-х батарейок типу АА, а її робота полегшує яскравий світлодіодний індикатор.

Розумний дизайн - чудова забава
Це зручне і компактне приладдя, а формою — смачний пончик. Він має 6 рівномірно розподілених отворів, з яких, завдяки вдосконаленому алгоритму, випадково вистрибують барвисте пір'я. Перш ніж ваш кіт встигає зловити їх, вони зникають і з’являються в іншому місці, стимулюючи їх до полювання і забезпечуючи його довгими забавами.

Червоне пір’я
Іграшка оснащена імпортними, натуральними пір'ям індики. Вони м'які і дуже приємні на дотик. Для них характерна також красива фарба. Завдяки їм Hmerun CT10 не тільки чудово виглядає, але й привертає увагу вашої кішки. Якщо ви маєте пір’я змінне й безпечне у користуванні, то не повинні турбуватися про свого собаку.

3 Режим роботи
CT10 пропонує 3 швидкості: висока, середня і низька. Висока швидкість ідеально підходить для активних котів, які люблять і хочуть полювати. Середня швидкість підходить для першого використання. Перевірте, як поживає ваше кошеня, і, якщо ви вважаєте, що це доцільно, з часом зміните режим гри. Якщо ви встановите малу швидкість, ви можете легко і безпечно замінити пір’я.

Крихітний світлодіодний індикатор
Спеціальний світлодіодний індикатор не тільки надає ігровому світлу сучасного вигляду, але й надає вам потрібну інформацію. Крім того, його колір змінюється залежно від режиму роботи. Якщо ви оберете високу швидкість, пристрій буде світитись синім кольором, при середній - жовтому, а при низькому - фіолетовому. Таке рішення не лише практичне, але й приємне для ока! Індикатор також повідомляє, коли настав час замінити батарею, блимаючи червоним кольором.

Активувати одну кнопку
Короткочасно натисніть кнопку на корпусі, щоб увімкнути або вимкнути іграшку. Натисніть і утримуйте, щоб змінити швидкість. І це все! Увімкніть пристрій, виберіть відповідний режим і подивіться, як ваш кошеня виявляє схованого всередині мисливця, добре проводячи час. Заміна пір’я також дуже проста і не дасть вам жодних проблем.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.