≡ USB хаб Hoco HB27 Type-C multi-function converter ( HDTV + USB3.0 + USB2.0 * 2 + PD ) Metal Gray купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

USB хаб Hoco HB27 Type-C multi-function converter ( HDTV + USB3.0 + USB2.0 * 2 + PD ) Metal Gray

Лідер продажу
Код товару: 1035679
Наявність: Є в наявності

  • 464 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

USB Hub Hoco HB27 – сучасний аксесуар, що підтримує функцію OTG перехідника, допоможе розширити функціонал ноутбука, деяких смартфонів чи планшетів, надавши низку додаткових можливостей.

Хаб має невеликі розміри та вагу, що реалізується в практичному, стильному дизайні з матеріалів найвищої якості. Його надійно зібраний корпус виконаний із закругленими кутами та вигнутими верхньою та нижньою панелями, виготовлений із комбінації міцного ABS-пластику та алюмінієвого сплаву. На верхній панелі аксесуара є логотип виробника та LED-індикатор, який допоможе контролювати його роботу.

В одному з його торців розташований роз'єм HDMI (female), що підтримує роздільну здатність 4K з частотою 30Гц, а в іншому - вихід вбудованого кабелю довжиною 135 мм з інтерфейсом Type-C (male) для підключення до комп'ютера або сумісного смартфона. На одній із його граней знаходяться 2 порти USB2.0 (female), порт USB3.0 (female) та роз'єм Type-C (female), вихідна потужність на виході якого може досягати 60 Вт (20 В/3 А).

1. Матеріал виготовлення: алюмінієвий сплав + ABS.

2. Розмір: 109*28.8*11.6мм. Довжина кабелю: 135 ± 4мм. Вага: 43g.

3. Інтерфейс: Type-C штекер на HDMI+PD+USB3.0+2*USB2.0.

4. Підтримка роздільної здатності 4K 30Hz. Type-C PD підтримує зарядку до 60W (20V/3A) та передачу даних.

5. Підтримка OTG функції для деяких телефонів та планшетів Type-C. Підключіть ноутбук до HDTV/проектора/монітора (сумісний з більшістю операційних систем, наприклад, для Windows та Mac OS).

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.