≡ Гриль Tefal OptiGrill+ Initial GC706D34 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Гриль Tefal OptiGrill+ Initial GC706D34

Код товару: 1094824
Наявність: Є в наявності

  • 6336 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Сучасні компактні електрогрилі TEFAL дають змогу навіть людям без кулінарного досвіду в домашніх умовах готувати ідеальні соковиті стейки, ситні бургери та паніні з овочами й морепродуктами.

Розумний і продуктивний контактний гриль TEFAL GC706 здатний приготувати їжу в автоматичному режимі. Вам не потрібно стояти і контролювати, щоб не пригоріло м'ясо або риба, як у випадку зі звичайним барбекю: прилад, оснащений унікальним датчиком, самостійно визначає ступінь просмажування і вимикається в потрібний момент.

На що здатен електрогриль TEFAL?
Цей кухонний апарат, виконаний у чорних і сріблястих тонах, припав до смаку і домогосподаркам, і досвідченим шеф-кухарям. Використовуючи модель GC706, можна бути впевненими: незалежно від того, готуєте ви рибу, м'ясо або птицю, результат буде чудовим. Потрібно всього лише вибрати відповідну програму, і притискний гриль виконає термообробку за вивіреним до дрібниць алгоритмом.

Той, хто віддає перевагу приготуванню за власними рецептами, завжди може перейти в ручний режим управління і поекспериментувати. Контролювати температуру і процес готування допоможе колірна індикація. Основні характеристики та особливості роботи пристрою представлені в інструкції.

Якісні матеріали і продумана конструкція гарантують тривалу службу і простий догляд за приладом (знімні пластини гриля можна мити навіть у посудомийці).

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.