≡ Геймпад Sven GC-400 USB купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Геймпад Sven GC-400 USB

Код товару: 969146
Наявність:
Артикул: 00700054

  • 935 грн


Доступні варіанти

Стислі характеристики
Габариты 165х111х55 мм
Длина кабеля/радиус действия 1.8 м
Интерфейс USB
Количество кнопок 11
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Бюджетне рішення, в якому є все необхідне. Так коротко можна описати SVEN GC-400. Цей дротовий геймпад розрахований на роботу з приставками PlayStation 4, проте може прекрасно працювати і з ПК під управлінням останніх версій Windows, а також консолями PlayStation 3. Підключення здійснюється через USB-порт, довжина гнучкого і надійного кабелю - 1,8 метра, її буде достатньо більшості користувачів.
Любителі пограти і на комп'ютері, і на консолях можуть обмежитися придбанням одного геймпада - не доведеться двічі витрачати гроші і звикати до двох різних пристроїв. Ба більше, розробники додали режим Direct Input - керувати можна навіть ПК-іграми, які спочатку геймпад не підтримують. "На борту" у SVEN GC-400 є все необхідне: восьмипозиційний маніпулятор, два джойстика, всі звичні користувачам клавіші, курки і навіть сенсорна панель.
Для більшого занурення в ігровий процес додано вібровіддачу - з нею події, що відбуваються на екрані, здаються ще більш захопливими. Вага геймпада - всього 190 г, а форма корпусу максимально ергономічна і навіяна кращими пристроями у своєму класі - він просто ідеально лежить у руці. Та й дизайн вдався на славу - такий геймпад і використовувати приємно, і друзям можна демонструвати з гордістю.
Мінімум витрат - максимум зручності та позитивних емоцій від ігор. SVEN GC-400 - це справжній "народний" геймпад, який напевно завоює серця геймерів.

Характеристики

Габариты 165х111х55 мм
Длина кабеля/радиус действия 1.8 м
Интерфейс USB
Количество кнопок 11
Обратная связь есть
Педали нет
Питание через интерфейсный разъем
Совместимость с PC есть
Совместимость с Xbox нет
Совместимость с моб. устройствами нет
Совместимость с с PlayStation PS3, PS4
Тип обратной связи вибрационная
Тип подключения проводной
Угол поворота руля нет
Цвет черный

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.