≡ Ліхтарик BEEBEST F10 1000lm купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Ліхтарик BEEBEST F10 1000lm

Код товару: 970303
Наявність: Є в наявності

  • 1021 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

BEEBEST Flashlight F10 — компактний ліхтарик, який обладнаний акумулятором ємністю 5000 мА·год і дає змогу регулювати потужність світлового потоку. Потужний захист від вуличних хуліганів — світловий потік 1000 люменів, який може легко дезорієнтувати злочинців.

У ліхтарику застосовується інноваційний світлодіод нового покоління фірми Osram, який має досить тривалий період експлуатації. BEEBEST має безступеневе інтуїтивно зрозуміле регулювання яскравості, має п'ять режимів роботи, обладнаний простим перемикачем і екстреною кнопкою SOS.

Виготовлений портативний аксесуар з алюмінієвого сплаву, який до того ж має антиковзне покриття для максимально зручного розташування ліхтарика в руці користувача.

Мінімалістичний округлений дизайн портативного пристрою дає змогу встановити його на кермо велосипеда. Для цього ви можете використовувати стандартну клямку надійно фіксувальну ліхтарик (не йде в комплекті постачання), який допоможе вам безпечно переміщатися на велотранспорті в темну пору доби. З ліхтариком BEEBEST навіть найбільш затемнені зони тротуару або дороги, будуть досить освітлені, щоб ви змогли розглянути всі можливі перешкоди.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.