FM-трансмітер Gelius Pro RGB-QC GP-FMT050

FM-трансмітер Gelius Pro RGB-QC GP-FMT050

Код товару: 1006271
Наявність: Є в наявності

  • 586 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

ФМ модулятор Gelius Pro RGB-QC GP-FMT050

Фм модулятор Gelius Pro RGB-QC - пристрій для слухання улюбленої музики у вашому автомобілі. Програйте треки з різними носіями, попередньо підключивши трансміттер через прикурювач і налаштовуючи радіо хвиль, які показано на дисплеї ґаджета.

Зв' язати смартфон або інший пристрій з модулятором можна за допомогою Bluetooth 5.0, також доступні карти пам' яті Micro SD і Flash накопичення.

Функціонал пристрою не обмежений однією музикою, він має 2 USB силою струму 2.4А, за допомогою яких ви можете заряджати свій смартфон або планшет. Пристрій підтримує технологію швидкої зарядки Quick Charge, тому ваші гаджети будуть заряджатися максимально швидко.

Зовнішній вигляд трансміттера ідеально вписується в інтер'єр будь-якого автомобіля, RGB підсвічування з мінливими кольорами доповнює музичну атмосферу.

Додаткові переваги продукту є вбудований мікрофон, за допомогою якого можна відповісти на дзвінки або викликати голосового помічника Siri або Google.

Простий і водночас корисний гаджет повинен бути в кожній машині, тому ми радимо купити фм модулятор від бренду Gelius і насолоджуватися якісною музикою.

Характерики:
Модель: GP-FMT050
Версія Bluetooth: 5.0
Діапазон частот: 87.5-108 Гц
Параметри виходу: 2,4 А

Особливості:
- Підтримка швидкої зарядки
- Музика високої якості
-RGB LED керування
- Підтримка Siri / Google Voice Assistant

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.