≡ Фітнес - браслет Xiaomi Mi Band 7 Black (BHR6008GL) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Фітнес - браслет Xiaomi Mi Band 7 Black (BHR6008GL)

Код товару: 1021717
Наявність:
Артикул: BHR6008GL

  • 1755 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 7 - новий гравець, який перемагає. Модель отримала удосконалений дизайн з можливістю зміни цифрових інтерфейсів (більше 100 штук), які буде показано на великому екрані 1.6265. Має функції цілодобового моніторингу показників кисню в крові і серцевого ритму, спостереження циклів сну. Понад 110 режимів для спорту. 14 днів автономності. Водонепроникний корпус (5 Атм) вбраний у стильний ремінець.

Збільшений AMOLED-дислей

Порівняно з попередньою моделлю, ця лінійка отримала вже відчутно більше екранного простору - дисплів 1.6265 на 25% більше того, що ми бачили у 6 серії. AMOOLED-матка забезпечує яскравість за будь-яких умов освітлення. При цьому система контролює цей параметр на 100 рівнях, вибираючи оптимальний. Щільність піксела дорівнює 326 ppi, і це дає змогу формувати зображення, наповнене фарбою високої чіткості.

Юзабіліти високого рівня

Для взаємодії з функціоналом задіяно дуже зручний інтерфейс, який користувач може кастомізувати під себе. Таким чином, ви отримуєте архів з 100+і можливості обрамлення екрана з різними параметрами і швидким доступом до необхідних інструментів. Навігація стала зрозумілою, а якісний рендерінг і поліпшена анімація роблять використання техніки, що приносить лише позитивні емоції. Виберіть дані, які ви бажаєте бачити на дисплеї з функцією AOD.

Потреновки підвищеної ефективності

Функція аналізу тренування дасть відповіді на запитання про фізичну активність. Завдяки тому, що браслет відстежує параметр EPOC (приймання кисню після тренування, допалювання калорій), він показує, де ви переохолоджували, а де недостатнє. Максимальне споживання кисню (VO2 max) може дати уявлення про вашу аеробну форму. Цей пристрій визначає тривалість відновлювального періоду. На основі отриманих даних буде показано загальний рейтинг спортсмена в середньому значенні.

Більше 110 спортивних режимів

Забудьте про погріх підрахунку спалених калорій та інших незручностей, якими грішили ранні моделі фітнес-трекерів, які не враховують нюансів різних типів активності. Розумний годинник Mi Band 7 заточені під 110 режимів, серед яких ви точно знайдете свій вид спорту. Список активностей істотно зріс: футбол, біг, велоспорт, плавання, аеробіка, пілон, танці, йога, фігурне катання і т.д

До дії вологи

Плавати разом з годинником легко. Вам доступно 4 режими такої активності, при цьому з можливістю повного занурення. Водостійкість рівня 5 АТМ дає досить великий запас міцності за різних умов (за винятком гарячої води і дайвінга). У будь - яку погоду ви завжди зможете бути впевнені в роботі девайса, який не підведе вас.

Контроль рівня сатурації

Рівень кисню в крові (SpO2) є одним з ключових показників здоров’я, які можуть бути доступними для оцінки без складних маніпуляцій. Браслет налаштований на вібрацію, коли цей параметр знижується (менше 90%). Будь - який потенційний ризик може бути викоренений, якщо вчасно звернути на нього увагу.

Дані про серцевий ритм

Ще однією важливою рисою нашого організму є кількість серцевих скорочень. Цей параметр відслідковується в реальному часі, контроль триває протягом всього дня. Дані зберігаються у зручному форматі, який легко читається. Якщо пульс вийшов за межі норми, вібрація обов'язково повідомить про це власника Mi Smart Band 7.

Висновки міцного сну

Під час з’ єднання з смартфоном ви можете отримати інформацію з іншого цікавого показника — якості сну. Годинник відстежує всі його фази (повільний, швидкий, їх стадії), орієнтуючись на ваш пульс, ритм і глибину дихання. Проаналізувавши сонну активність, можна легко зрозуміти, чому цілий день почувався розбитим.

Розчарований функціонал

Крім вищезгаданих інструментів, модель Mi Band 7 може захоплювати масою функціоналу, який може покращити життя власника. Чого тільки стоять будильник, пошук телефону, таймер, прогноз погоди, сповіщення про виклики і SMS, ліхтар.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.