≡ Фітнес-блендер Pinlo Little Monster Cooking Machine (YM014507B) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Фітнес-блендер Pinlo Little Monster Cooking Machine (YM014507B)

Код товару: 1057283
Наявність:

  • 1957 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Зручний і простий в управлінні блендер Pinlo Little Monster Cooking від компанії Xiaomi швидко подрібнить продукти. Завдяки потужності в 500W досягається неймовірна швидкість - 30000 обертів в хвилину, що дозволяє дуже швидко впоратися навіть із найскладнішими продуктами. Також з його допомогою можна підготувати компоненти для салату, в тому числі і м'ясо, подрібнити лід і приготувати смачний корисний сік.

Блендер оснащений потужним двигуном, кількість обертів якого досягає 30000 за хвилину. При роботі створюються вихрові потоки, завдяки чому вміст чаші спочатку ріжеться на шматочки, а при більш тривалому використанні перетворюється на однорідну масу. Для подрібнення твердих продуктів та льоду достатньо 5 секунд.

Запатентована система з 6 лезами, в основі технологій - гвинт підводного човна, що має високу потужність і продуману конструкцію. Основа принципів його роботи лягла у лезо блендера Pinlo.

У комплект входить сам блендер, чаша ємністю 500 мл і дві герметичні кришки. В одну з кришок вбудована основа, яка подрібнює продукти. Щоб розпочати процес, достатньо натиснути на колбу та тримати до готовності. Після приготування чашу можна використовувати як склянку. Просто закрийте її другою кришкою і сміливо кладіть у сумку: вміст не проллється і нічого не забрудниться.

Ви можете почати працювати з блендером лише одним натисканням, і з легкістю впоратися з керуванням однією рукою - це безпечно та зручно.
Новий дизайн дозволяє з легкістю мити леза, все, що вам потрібно - прибрати силіконове кільце. Але будьте обережні - уникайте контактів із лезом.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.