≡ Фітнес-блендер Morphy Richards (MR9800) Blue купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Фітнес-блендер Morphy Richards (MR9800) Blue

Код товару: 970351
Наявність: Є в наявності

  • 1743 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Morphy Richards (MR9800) - Це портативна соковижималка-блендер, яка дозволяє готувати найрізноманітніші напої будь-де і в будь-який час. Виробництво працює від перезарядженого акумулятора, і тому немає потреби підключати пристрій до мережі кожного разу, коли ви вирішите витиснути сік або змішати протеїновий коктейль. Після приготування напоїв чаша легко відстежується і використовується як звичайна склянка. За рахунок герметичного закриття кришки ємкість можна легко розмістити в сумці, не боячись, що вміст склянки проллється.

Особливість лезів
Ця модель обладнана двома лезами, виготовленими з нержавіючої сталі. Вони утворюють ефективну систему, яка швидко розмелює навіть найміцніші складники. На приготування одного напою у вас піде не більше 1 хвилин часу.


Тривалий час роботи
Цей девайс працює від акумуляторної батареї загальної ємності 1200 мАч, заряд якого здійснюється за допомогою бездротового харчування і забезпечує тривалість роботи до 15 склянок збитого напою. Повний цикл заряду становить 2 години.


Надійний захист
Портативний блендер має декілька захисних функцій, зокрема автоматичне вимкнення через 40 секунд і блокування увімкнення коли кришка відділена від чашки.

Просте очищення
Завдяки вбудованому ущільненню він повністю водонепроникний. І двигун, і пляшку можна промивати безпосередньо водою. Будьте обережні й уникайте контакту з лезами. Не використовуйте посудомийний автомобіль для миття чашки!

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.