≡ Фітнес-блендер Xiaomi Deerma Insulation Juice Cup (DEM-NU90) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Фітнес-блендер Xiaomi Deerma Insulation Juice Cup (DEM-NU90)

Код товару: 970346
Наявність:

  • 1256 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Xiaomi Deerma Insulation Juice Cup (DEM-NU90) - Це портативна соковижималка-блендер, яка дозволяє готувати найрізноманітніші напої будь-де і в будь-який час. Виробництво працює від перезарядженого акумулятора, і тому немає потреби підключати пристрій до мережі кожного разу, коли ви вирішите витиснути сік або змішати протеїновий коктейль. Після приготування напоїв чаша легко відстежується і використовується як звичайна склянка. За рахунок герметичного закриття кришки ємкість можна легко розмістити в сумці, не боячись, що вміст склянки проллється.
Влітку ви можете пити сік з льодом, щоб справлятися з сильною жарою, а восени і взимку гарячі напої, які зігрівають шлунок і серце.

Особливість лезів
Ця модель обладнана особливою структурою режущої головки. Вона складається з гвинтової ніжки, яка створює рух, і чотирьох лезів, виготовлених з нержавіючої сталі. Вони утворюють ефективну систему, яка швидко розмелює навіть найміцніші складники. На приготування одного напою у вас піде не більше 1 хвилин часу.

Тривалий час роботи
Цей девайс працює від акумуляторної батареї загальної ємності 1500 мАч, заряд якої здійснюється за допомогою кабеля живлення Type-C і забезпечує тривалість роботи 8 склянок збитого напою. Повний цикл заряду становить 3 години.

Надійний захист
Портативний блендер має декілька захисних функцій, зокрема автоматичне вимкнення через 40 секунд і блокування увімкнення коли кришка відділена від чашки. Deerma долає бар'єри і об'єднує чашку-соковижималку і чашку-термос в одне ціле, До комплекту входять 2 верхні кришки, а саме - термокришка, яка зберігатиме температуру протягом шести годин, і кришка-блендер з 4 лезами для Витискання соку або перемішування протеїнового коктейлю.

Просте очищення
Завдяки вбудованому ущільненню він повністю водонепроникний. І двигун, і пляшку можна промивати безпосередньо водою. Будьте обережні й уникайте контакту з лезами. Не використовуйте посудомийний автомобіль для миття чашки!

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.