≡ Фен-щітка Remington AS7500 Blow Dry and Style Caring купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Фен-щітка Remington AS7500 Blow Dry and Style Caring

Код товару: 1105069
Наявність: Є в наявності

  • 1729 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Довге волосся відкриває безліч цікавих можливостей для укладання.

Тож повітряний стайлер Blow Dry and Style Caring потужністю 1000 Вт дасть вам чудовий старт: надасть об’єму у коренів, сформує кінчики і, залежно від вашого настрою, створить пружні локони, вільні хвилі або гладеньку укладку.

Завдяки 4 змінним насадкам, які допоможуть вам досягти вашого фірмового стилю, ви можете сушити та укладати довге волосся за один простий крок.
- Хочете ідеально пряме волосся? Плоска насадка-щітка допоможе в цьому.
- Велика 50 мм насадка-щітка зі змішаною щетиною ідеально підходить для створення об’єму, форми та надання чудової пружності.
- Щітка з висувною щетиною 38 мм ідеально підходить для створення легких локонів і надання форми кінчикам волосся, без сплутування.
- Підготуйте волосся до укладки за допомогою концентратора для сушіння. Просто спрямуйте потік повітря на вологе волосся, щоб підсушити його, а потім приєднайте круглу або плоску щітку для завершення укладки.

Попрощайтеся з пухнастим волоссям. Функція іонного кондиціонування розподіляє мільйони іонів, щоб запобігти електризації волосся та допомогти вам досягти гладеньких та блискучих результатів.

А функція холодного обдуву закріпить результат.

Завдяки регульованим налаштуванням температури та швидкості ви можете контролювати процес - просто оберіть ідеальну комбінацію для вашого типу волосся. Готово!

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.