≡ Фен Remington AC8820 Keratin Protect купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Фен Remington AC8820 Keratin Protect

Код товару: 1094768
Наявність: Є в наявності

  • 1869 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Нова преміальна лінійка приладів Remington KERATIN PROTECT створена спеціально для поліпшеного захисту вашого волосся. Молекули кератину, що містяться в приладах інноваційної лінійки KERATIN PROTECT, проникають всередину волоса, заповнюють його, у такий спосіб покращують його структуру. А олія мигдалю допомагає надати волоссю здоровий, природний блиск і еластичність.

Керамічне кільце фена насичено кератином і мигдальною олією
Кільце фена насичено кератином і мигдальною олією, які виділяються під час роботи приладу, і разом з теплим повітряним потоком розподіляються по вашому волоссю, забезпечуючи йому сяяння та красу.

Потужність 2200 Вт
Потужний фен AC8820 з професійним АС-мотором змінного струму, який зазвичай використовують у салонних фенах, неймовірно швидко висушить ваше волосся. А потужність 2200 Вт забезпечить максимальну продуктивність.

3 налаштування температури, 2 швидкості й подання холодного повітря
Фен має 3 налаштування температури, 2 швидкості й подання холодного повітря, щоб ви могли настроїти його саме для вашого типу волосся, забезпечивши найкомфортніший процес укладання.

Іонізація
Поліпшена іонізація звільнить вас від сплутаних пасом, зробивши волосся гладким і слухняним.

Насадки
До комплекту приладу входить звичайний концентратор для повсякденного використання, вузький концентратор — для створення гладких зачісок і дифузор — для надання форми кучерям.

Знімна решітка
Фен AC8820 обладнано знімною решіткою, яку зручно мити, і петлею для підвішування.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.