≡ Фен Rechargeable wireless hair dryer VVU CFJ-3 (36V) White СN купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Фен Rechargeable wireless hair dryer VVU CFJ-3 (36V) White СN

Код товару: 1041504
Наявність: Є в наявності

  • 2955 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Rechargeable wireless hair dryer VVU CFJ-3 (36V) White — це сучасний портативний фен, що працює від акумуляторів.

Стильний вигляд

Фен Rechargeable wireless hair dryer VVU CFJ-3 виконаний у стриманому футуристичному дизайні. Має привабливий білий колір. Завдяки відсутності проводів він займає менше місця при зберіганні.

Бездротова конфігурація

Акумуляторний фен CFJ-3 має безліч переваг завдяки безпровідній конфігурації. Фен на акумуляторах дозволяє сушити й укладати волосся де завгодно. Навіть якщо розетка далеко від дзеркала — це більше не проблема.

Крім того, буває, що розетка розташована не з руки, і тоді кабель постійно заважає. Акумуляторний фен не створює подібних перешкод. Ним зручно буде користуватися як правші, так і лівші.

У похід, на кемпінг, у поїздку

Акумуляторний фен відрізняється компактними габаритами, тому дуже зручний у транспортуванні. Його комфортно брати із собою в поїздки, на кемпінг, у похід. А ще заряджений фен на акумуляторах стане в пригоді за відсутності світла.

Функціональність

Фен Rechargeable wireless hair dryer VVU CFJ-3 (36V) White має батарею ємністю 2600 mAh. Для повної зарядки девайсу потрібно 5–6 год. Потужність 400 W. Працює фен у двох режимах — холодного й гарячого повітря.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.