≡ Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Black

Код товару: 984084
Наявність:

  • 16064 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Компанія Xiaomi представляє нову модель в лінійки електричних самокатів - електропостачання. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential, який являє собою оновлену версію дуже популярного попередника. Найбільше оновлення відбулося в конструкції і дизайні скутера. Також новим є індикатор, який загоряється у випадку автоматичного виявлення несправності пристрою. Xiaomi Mi Scooter Essential 250 Вт двигун і максимальна швидкість 20 км/год. Емкість його акумулятора становить 5100 мА*ч, цього вистачить на подолання відстані до 20 км.

Маса самоката становить 12 кілограмів. Він може витримувати навантаження до 100 кілограмів. Самокат оснащений надійною дворівневою гальмовою системою, завдяки якій ви завжди у безпеці.

Всі моделі електросамокатів Xiaomi Удостоєні в категорії "Дизайн продукту" за дивовижний дизайн, продуманість деталей, механізм складання і технології інтелектуального управління.

  • Оновлений дисплей
  • Електричний самокат Xiaomi Mi Electric Scoooter Essential має на борту оновлений кольоровий дисплей. На екрані тепер показано показання спидометра, індікація Bluetooth, індікація тла, індікація перегріва і несправності. Індикація заряду акумулятора нагадає про необхідність зарядити пристрій.
  • На екрані у режимі реального часу буде показано інформацію щодо швидкості для збереження безпечної їзди.

Електросамоокат Xiaomi Добре підходить дорослим і дітям. Вибір відповідного режиму дозволяє користувачеві зручно пересуватися незалежно від віку.

Надійний литій-іональний акумулятор
Самокат оснащений надійним литій-іонним акумулятором. Акумулятор має ємкість 5100 мА*ч, тому відстань ходу на одному заряді становить 20 км. Кмітлива система управління акумулятором з шестиступчастою охороною робить поїздку якомога безпечнішою. Мобільна програма дозволяє стежити за станом акумулятора і повідомляє про наявність помилок у пристрої.

Система регенерації енергії
Електромагніти у Xiaomi Mi Essential використовують систему регенерації кінетичної енергії, яку виробляють при гальмуванні кінетична енергія перетворюється на електричну енергію, яка потім йде на підзарядку акумулятора. Завдяки такій системі збільшується кількість самоката.

Амортизуючі 8,5" шини
Матеріалом для виготовлення 8.5-дюймових шин слугував каучукова суміш. Шини мають чудові амортизаційні властивості, завдяки чому під час руху вони стають м’якшими і зручнішими. Шини легко долають більшість видів дорожнього покриття.

Легкий і міцний корпус
Корпус самоката виготовлений з авіаційного алюмінію, який є низькою щільністю та підвищеною міцністю, через що вага продукту становить всього 12 кілограмів. Максимальне навантаження — 100 кілограмів.

Самокат складається з однієї кнопки. Вам знадобиться не більше 3 секунд. Легко поміщається в багажнику автомобіля і не займає багато місця в квартирі.

Синхронізація з програмою
Електросамоокат Xiaomi Mi Essential через Bluetooth з’єднується з мобільними програмами, за допомогою яких можна буде оновити прошивку самоката або увімкнути блокатор. Програма також показує такі дані, як пройдена відстань, швидкість і кількість надлишкової електроенергії.

Основні характеристики 

Діаметр коліс8.5"
Максимальне навантаження100 кг
Макс. швидкість20 км/год
Міцність250 Вт
Ландшафтасфальт
Акумулятор батареяLi-ion
Пам’ ять акумулятора5100 мА*ч
Пробіг від одного заряду20 км
Вага12 кг

Колірчорний

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.