≡ Електросамокат OKAI ES20-NEON 9", 300 (600)W, 9.8Ah, 40km, 25km\h, 20%, NFC, App, Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Електросамокат OKAI ES20-NEON 9", 300 (600)W, 9.8Ah, 40km, 25km\h, 20%, NFC, App, Black

Код товару: 1087455
Наявність:

  • 22999 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

OKAI ES20-NEON — самокат, на якому все місто знаходиться в межах вашої досяжності. Гарний дизайн, індивідуальні параметри і просте і швидке складання.

Електричний самокат Okai NEON допоможе вам виділятися на дорозі. Він ідеально підходить для поїздок до школи, коледжу, на роботу чи просто на прогулянку. OKAI ES20-NEON — міцний та легкий, з красивим дизайном та динамічним характером.

ЕФЕКТИВНИЙ ДВИГУН І ШВИДКА ЗАРЯДКА

Максимальна потужність 600 Вт, дальність дії 40 км та швидкість до 25 км/год – все це під вашим контролем. ES20 доставить вас туди, куди вам потрібно. Містка батарея 353 Wh, забезпечить вам живлення навіть на різких підйомах. Потужний та швидкий зарядний пристрій відновить 100% енергії всього за 6 годин.

ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОСВІТЛЕННЯ

Виразіть себе за допомогою кольору. Ви самі вирішуєте, яким кольором світитиметься ваш скутер. За допомогою програми обирайте свій колір і вирушайте в дорогу.

КОНТРОЛЮЙТЕ ПАРАМЕТРИ ВАШОГО СКУТЕРА НА КОЛЬОРОВОМУ ДИСПЛЕЇ

Один погляд і у вас все під контролем. Перевірте поточну швидкість, стан батареї, режим руху або освітлення. Багатофункціональна кнопка полегшить ваше завдання. Ви знайдете повний спектр налаштувань у спеціальному додатку.

БЕЗПЕКА І КОМФОРТ

− Ефективні гальма забезпечують гальмування на ділянці менше 4,5 м. В Okai Neon ES20 використовується електронний ABS з подвійним дисковим гальмом.
− Шлях буде освітлений яскравим світлодіодним освітленням спереду, а задній ліхтар гарантуватиме безпеку.
− Платформа має ширину 16 см і довжину 46 см, що дозволить прийняти найбільш зручне положення.
− Після того, як ви дістанетеся до потрібного місця, ви можете зібрати самокат за одну секунду.
− Розблокувати та запустити скутер можна за допомогою NFC.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.