≡ Електросамокат GELIUS EFFORT PRO 2S (GP-ES1000s) (12 міс) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Електросамокат GELIUS EFFORT PRO 2S (GP-ES1000s) (12 міс)

Код товару: 996026
Наявність:

  • 24688 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Швидкість, драйв і комфорт Електросамокат Electric scooter Effort Pro 2S (GP-ES1000s) - це не просто засіб для поїздок по місту, а надійний, швидкий і неймовірно зручний і екологічний персональний транспорт, який за багатьма параметрами затьмарює звичайний велосипед.

Економія сил та часу

Електросамокат Electric scooter Effort Pro 2S (GP-ES1000s) швидко доставить вас до місця призначення. Він має великий запас ходу і чудово пристосований для поїздок міськими вулицями, може розганятися до 30 км/год і здатний проїхати на одному заряді до 30 кілометрів.

Це справді серйозний вид транспорту, що дозволяє швидко та комфортно пересуватися на великі відстані без особливих фізичних витрат. Три передачі швидкості (перша - 20км/ч, друга - 25км/ч, третя 30 км/ч), і навіть перша передача підвищує дальність ходу до 35км.

Пробки цього спритного транспорту також не страшні, тому на дорогу ви витратите набагато менше часу.

Зручніше не буває

15 секунд натиснутої ручки газу при заданій передачі включає режим круїз контроль . Широка дека та зручні ручки керма дозволяють комфортно стояти на самокаті.

Компактні розміри

3 секунди на складання і вага близько 17 кг роблять самокат максимально зручним у використанні та зберіганні. Його легко покласти в багажник автомобіля або перевозити в громадському транспорті. Всі під контролем Розумні рекуперативні гальма допомагають регулювати швидкість під час руху: двигун у задньому колесі перемикається в «режим генератора» і чим швидше їде самокат, тим краще працює гальмування. Функціональність цієї технології робить гальма такими, що не потребують обслуговування.

Гальма налаштовані таким чином, що вони не блокуються і колесо не зможе повністю зупинитися, тому падіння через переліт через кермо повністю виключено.

Продумана конструкція

За плавне переміщення дорогами відповідають повітряні шини. Обслуговування шин стало ще простіше, завдяки легко розбірному диску, що складається з двох частин. акумуляторної батареї, відповідає за безпеку її роботи, проводить кількість циклів заряду/розряду. Час до повної зарядки акумулятора становить лише 4 години.

6 ступенів захисту технічних вузлів

• Захист від надструму

• Захист від короткого замикання

• Захист від температурних аномалій

• Захист від перезарядки

• Захист від перенапруги

• Автоматичний сплячий режим при низькій напрузі

Сучасно і практично

Плавний рух самокату на низьких швидкостях без мікроривків і «ступінчастого» обертання колеса, в роботі чутний тільки приємний сучасний звук електродвигуна, без «тракторного» гулу. Electric scooter Effort Pro 2S не боїться розрядженої батареї. Якщо заряд раптом закінчиться, ви завжди можете продовжити подорож, використовуючи Effort Pro 2S як звичайний самокат.

Безпека на дорозі в будь-який час доби

При включенні самокату загоряється LED оптика: бічне підсвічування, передній ліхтар та стоп. LED оптика, завдяки ряду переваг: яскравості, насиченому світлу, низькому енергоспоживання та тривалому терміну служб перевершує лампово-відбивні аналоги. зробити транспорт помітнішим на дорозі. Це особливо актуально для тих, хто воліє пересуватися дорогами загального користування у вечірній час.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.