≡ Електросамокат Freego ES-10C 10" 500W купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Електросамокат Freego ES-10C 10" 500W

Код товару: 1041436
Наявність:

  • 24261 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Легкий та швидкий електричний самокат ES-10C розроблений для приватних власників, він забезпечує дійсно преміальне, надійне та стильне електроскутерство.

З запасом ходу до 40 км, що забезпечується акумулятором великої ємності та інтелектуальною, регулярно оновлюваною прошивкою, найшвидший складний електричний самокат ES-10C призначений для того, щоб надійно дістатися до місця призначення і повернутися додому на одному заряді.

Створений відповідно до найвищих стандартів безпеки та виробництва, його рама виготовлена з міцного армованого сталлю алюмінію. Встановлено великі 10-дюймові колеса з напівтвердими шинами, що поєднують у собі захист від проколів і плавну чутливу їзду.

З двигуном потужністю 500 Вт, налаштованим для роботи в різних міських умовах, найшвидший складний електричний скутер ES-10C забезпечує справді бездоганну продуктивність. З максимальною швидкістю 40 км/год двигун здатний долати підйоми. А акумулятор Lithium-ion 48 V, 10 Ah означає, що вам не потрібно турбуватися про повернення додому на одному зарядку.

Електронне переднє гальмо поєднується із заднім механічним гальмом для ефективного та контрольованого уповільнення, а ступінь захисту IP54 та підтримувана гарантія означають, що ви можете використовувати його навіть під час зливи.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.