≡ Електросамокат E-Fox ES850 8.5" 350W купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Електросамокат E-Fox ES850 8.5" 350W

Код товару: 1041277
Наявність:

  • 13592 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Свобода руху

E-Fox ES850 допоможе вам не тільки добратися на роботу без необхідності використання громадського транспорту, а й подарує можливість насолодитися прогулянкою. Електросамокат E-Fox ES850 дасть вам змогу бути абсолютно вільним, адже тепер вам не потрібні особливі траси для пересування і не страшні затори на дорогах.
Легке управління

Легкий, швидкий, функціональний — створений для людей, які обожнюють активний відпочинок і постійно в русі. Достатньо кількох секунд і електросамокат приходить в готовність до поїздки, дуже простий в експлуатації, не потрібно володіти особливими водійськими здібностями.

Надійність і зручність

E-Fox ES850 має міцну раму, що робить його надійним і зручним. Максимальне навантаження — 120 кг. Вага електросамоката — 12,5 кг, тож його можна переносити навіть однією рукою. Це робить його ідеальним компаньйоном для подорожей.

Продуктивність

Завдяки 8,5-дюймовим колесам і надійній гальмівній системі електросамокат дає змогу легко та швидко пересуватися містом або в парку. Транспорт обладнаний двигуном потужністю 350 Вт. На ньому ви зможете їхати з максимальною швидкістю до 32 км/год.

Витривалість

Ємність батареї в електросамоката E-Fox ES850 становить 10.4 Ah (36V). Одного заряду вистачить на поїздку дальністю до 30 км. Щоб повністю зарядити самокат, знадобиться 4–5 год.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.