Електронна книга PocketBook 970 Grey (PB970-M-CIS)

Електронна книга PocketBook 970 Grey (PB970-M-CIS)

Код товару: 967207
Наявність: Є в наявності
Артикул: PB970-M-CIS

  • 10939 грн


Стислі характеристики
Беспроводные возможности Wi-Fi
Вес 369 г
Встроенная память 8 ГБ
Диагональ дисплея 9.7"
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Література будь-якого типу

Електронна книга PocketBook 970 дозволила створити ідеальні умови для тих, кому мало стандартної площі: модель займає 9.7" в діагоналі, за рахунок чого відкриває перед вами необмежені можливості перегляду контенту зі складною версткою. Висока роздільна здатність, імітація вигляду паперу технологією E Ink Carta™, настроювані параметри підсвічування дозволять адаптувати екран навіть під нестандартну літературу. Додайте до цього стильний металевий корпус, що має підвищену міцність – рівних техніці немає.

Величезна корисна площа

За рахунок збільшеного розміру рідер став відмінним варіантом швидко і комфортно прочитати будь-який матеріал. Площа моделі вдвічі перевершує класичні 6-дюймові електронні книги і в 1.5 рази пристрої, що вважалися до цього великими (7.8"). Таке рішення позитивно позначилося на швидкості читання і здатності розглянути всі найдрібніші деталі, не вдаючись до зуму. Нове покоління цифрової інформації, представлене в органічному форматі, вже до ваших послуг.

Комфорт з підсвічуванням SMARTlight

Важливою властивістю PocketBook 970 стало підсвічування, яке орієнтоване на різні режими з регулюванням інтенсивності освітлення і вибором колірної температури. Від найчистішого білого до оранжевого – ви зможете читати так, як зручно вам. Залежно від стилізації книги можна вибрати колір сторінок. Для органів зору відмінно підходять жовті та оранжеві тони, що дозволяють розслабити їх. Білий варіант хороший для застосування вдень.

Турбота про зір

Дисплей E Ink максимально наближений до вигляду книжкового паперу, за рахунок чого читання може тривати досить великий період часу без втоми. Регульоване підсвічування не створює неприємних відчуттів для очей навіть при читанні в непроглядній пітьмі. Екран, не схильний до вицвітання, добре виконує свої функції навіть на сонці. Енергоефективна технологія знижує витрату, дозволяючи виділяти мінімум ресурсів на підтримку робочого процесу.

Ергономіка в деталях

Дизайн добре продуманий з урахуванням всіх ергономічних особливостей. На корпусі кнопки для гортання та інших опцій розташовуються якраз в зоні досяжності пальців. Для лівші зручніше буде перевернуте положення. Гіродатчик автоматично переорієнтовує картинку, не вимагаючи від вас додаткових дій. Порт USB Type-C реверсивної конструкції, розташований на корпусі, дозволить вставляти кабель кожною зі сторін.


Характеристики

Беспроводные возможности Wi-Fi
Вес 369 г
Встроенная память 8 ГБ
Диагональ дисплея 9.7"
Емкость батареи 2200 мАч
Интерфейс USB Type-C
Количество градаций серого 16
Комплект поставки USB кабель
Оперативная память 512 МБ
Операционная система Linux
Процессор Dual Сore (1 ГГц)
Размеры 236 х 173 х 7.9 мм
Разрешение 1200 х 825
Сенсорный дисплей Да
Слот для карты памяти MicroSD до 32 ГБ
Текстовые форматы ACSM, CBR, CBZ, CHM, DJVU, DOC, DOCX, EPUB, EPUB(DRM), FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PDF (DRM), PRC, RTF, TXT
Тип матрицы E Ink
Тип сенсора Емкостный
Форматы изображений JPEG, BMP, PNG, TIFF
Цвет Серый
Доставка/Оплата Замовлення відправляються після Повної оплати протягом трьох днів

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.