≡ Електробритва Xiaomi ENCHEN BlackStone 3 Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Електробритва Xiaomi ENCHEN BlackStone 3 Black

Код товару: 970493
Наявність:

  • 722 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Бритва має швидко й без шкоди для шкіри видаляти небажані волоски. Також пристрій має відрізнятися простою експлуатацією й довговічністю. Електробритва Xiaomi ENCHEN BlackStone 3 з легко впоратися з усіма перерахованими завданнями.

Електробритва Xiaomi ENCHEN BlackStone 3 здивує Вас своєю функціональністю і практичністю. По-перше, її леза покриті найдрібнішими частинками вуглеводу, які підвищують їх зносостійкість. По-друге, під час гоління між лезами відбувається тертя, завдяки чому леза заточуються. По-третє, особлива будова бритви та спеціальне покриття забезпечують мінімальну площу дотику бритви зі шкірою та краще ковзання. Отже, ви назавжди забудете про подразнення. 
Крім перерахованих особливостей, бритва має ще кілька корисних характеристик. Наприклад, пристрій можна використовувати для сухого та вологого гоління. Корпус бритви надійно захищений від потрапляння води. 

Автономність
Час безперервної роботи 60 хвилин, водночас всього за 90 хвилин батарея повністю відновлює заряд, але навіть на низькому рівні заряду акумулятора унікальна технологія оптимізації гарантує підтримку стабільної швидкості достатньої для комфортного гоління.

Дизайн
У вимкненому стані бритва нічим не відрізняється від інших електробритв. Під час увімкнення пристрою на його корпусі з'явиться екран і індикатори, які вирізняються не тільки функціональністю, але й естетичністю.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.