≡ Електричний чайник для заварювання Xiaomi Viomi Steam Spray Tea Maker (VXZC03) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Електричний чайник для заварювання Xiaomi Viomi Steam Spray Tea Maker (VXZC03)

Код товару: 1041812
Наявність:

  • 2438 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Використання пар
Процес приготування чаю досягається шляхом створення пари, що проникає в чай і розкривається надзвичайний аромат, повною мірою вивільняючи всі поживні речовини. Парове нагрівання дозволяє отримати максимум смаку від кожного листочка чаю. В порівнянні з традиційними способами заварювання чаю, цей прилад оснащений фільтром з нержавіючої сталі як окремий елемент заварки.

Вибір концентрації
У процесі заварювання чаю ви можете встановити різні рівні концентрації: низьку, середню і високу. Чайник створений для справжніх шанувальників чаю!

Режими приготування
Кожен вид чаю готується з різним часом і з деякими особливостями. Усередині чайника вже вбудовано 7 режимів, що відповідають кожному виду приготування: Чорний чай, Зелений чай, Улун, Червоний, Апельсиновий Пу, Квітковий, Пу Ер.

Керування
Конструкція корпусу підставки поєднує в собі сенсорні кнопки з підсвічуванням. Просто доторкніться, щоб вибрати потрібний режим. 

Важливо! Сенсорна панель керування китайською мовою*

Підтримка постійної температури
У комплекті йде спеціальна порцелянова чашка, в якій ви можете зберігати напій з єдиною температурою в 55 градусів (до двох годин). А у великій ємності можна встановити потрібну температуру вручну, в діапазоні від 40 до 90 градусів. Вона може підтримуватися до 12-ї години!

Безпека
Чашки та чайний фільтр виготовляються і нетоксичними та нешкідливими матеріалами. Діти та люди похилого віку можуть спокійно використовувати цей прилад. Вишуканий аромат чаю для всієї родини.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.