≡ Душова система з термостатом Xiaomi DIIIB U-Yue Storage Shower (DXB11001) Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Душова система з термостатом Xiaomi DIIIB U-Yue Storage Shower (DXB11001) Black

Код товару: 1041780
Наявність: Є в наявності

  • 14700 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Душова система Xiaomi DIIIB U-Yue Storage Shower Thermostatic (DXB11001) здатна перетворити щоденну гігієну на насолоду. Пристрій обладнано термостатом, що дозволяє не перейматися перепадами температури. Стійка виконана у вишуканому стилі та зможе стати прикрасою будь-якої ванної кімнати. Модель представлена у двох колірних рішеннях: сріблястий та чорний.

Душова система Xiaomi DIIIB U-Yue Storage Shower Thermostatic (DXB11001) отримала нагороду German iF Design Award 2020

Термостат
Регулятор душу здатний змінювати об'єм води, що надходить, і її температуру. Ніяких складних дисплеїв та безлічі кнопок, пристрій інтуїтивно зрозумілий і просто в експлуатації. Можна виставити комфортний режим і не турбуватися про раптові перепади температури води. Пристрій має чудову міцність (елементи всередині системи виконані з мідного сплаву) і стійкістю до високих і низьких температур.

Вбудовані фільтри
Завдяки фільтрам термін служби внутрішніх комплектуючих продовжується. Сердечники клапанів захищені від залишкового хлору, механічних домішок та інших забруднювачів, що згубно впливають на їхню роботу. Фільтри розташовані таким чином, що їх легко знімати і легко мити.

Інноваційна технологія подачі води
Для представленої моделі розроблено інноваційну технологію подачі води «Silk Rain». Ультратонкі отвори душу 0,3 мм подають воду потужними струменями, які обволікають все тіло і дарують незабутні відчуття. Душ має низький рівень шуму, що не завдає зайвого дискомфорту при прийнятті водних процедур.

Діаметр верхньої душової лійки
Душова лійка має прямокутну згладжену форму та діаметр 13 дюймів, що дає їй перевагу перед багатьма моделями. Водні процедури з використанням душової лійки DIIIB чудово імітують тропічний дощ або водоспад. Отримуваний ефект від такого душу посилюється, надаючи легкий розслаблюючий масаж всьому тілу.

Ручна лійка
Ручна лійка має 3 режими роботи: розслабляючий, масажний та змішаний. Розслаблюючий режим нагадує тропічний дощ. Другий режим подає воду потужними струменями, надаючи ефект, що бадьорить. Змішаний режим дозволяє комбінувати два попередні і дарує незабутні відчуття. Перемикання відбувається натисканням кнопки, встановленої на ручки лійки.

Розміри душової системи:

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.