≡ Дитячий велосипед Xiaomi 700Kids TF1 Green купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Дитячий велосипед Xiaomi 700Kids TF1 Green

Код товару: 970474
Наявність: Є в наявності

  • 3696 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Дитячий велосипед 700Kids TF1 - переможець конкурсу Design Award 2018!

Це чудовий подарунок, який принесе вашій дитині гарний настрій. Він може використовуватися як біг (без педалі), а якщо необхідно, можна приєднати педалі за лічені секунди. Діти проводитимуть свій час з радістю, бо інженери розробили велосипед, який подбає не лише про комфорт дитини, але й про безпеку дитини під час їзди. Дитячий біг мав 700Kids TF1 розрахований на дітей віком від 1.5 до 3 років з максимальною вагою до 20 кілограмів.

Дизайн

Футуристична конструкція дитячого байка схожа на транспортний засіб майбутнього, яку вважають престижною нагородою за кращий дизайн. І справді, велосипед виглядає дуже гарно і, напевно, сподобається вашій дитині. Незначна вага (5.3 кг) дає змогу переносити виріб в одній руці. Ширкові колеса забезпечують добру стійкість велосипеда на різних поверхонях. Ручки оснащені м'яким поліуретановим матеріалом з заглушками по краях - сприяють більш надійному "зцілинні" рук малюка з кермом бігала. Крім того, велосипед оснащений спеціальним обмежувачем повороту руля. Продумана до найменшої конструкції - підкреслює надійність транспортного засобу для маленьких непосід

Конструкція

За допомогою спеціальних перемикачів (на кожному з них є запобіжник), він займе лише кілька секунд. Інтуїтивна трансформація - одна з переваг дитячого велосипеда 700Kids TF1, яка значно полегшить використання транспортних засобів. Щоб ваша дитина могла якомога комфортніше керувати транспортним засобом, виробник осушував дитячий велосипед, можливо, налаштовуючи кут нахилу, а також сидучи (розгулюючись на висоті). Таким чином, складні частини і форма велосипеда розроблені для того, щоб захистити маленьких непосидючих від травм, а якість матеріалів, які застосовуються в конструкції, відповідає Міжнародним стандартам.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.