Дитячий самокат-кікборд Xiaomi MITU Rice Rabbit Scooter (HBC01YM) Blue

Дитячий самокат-кікборд Xiaomi MITU Rice Rabbit Scooter (HBC01YM) Blue

Код товару: 984124
Наявність:

  • 2106 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Улюблена іграшка дитини

Повертайте, куди хочете, самокат збереже рівновагу

MITU Rice Rabbit Scooter оснащений двома пружинною системою повороту, яка зміщує навантаження під час повороту і допомагає дитині зберігати рівновагу. Куди б не повертали самокат, його передні колеса завжди автоматично повернутися в центральне положення, роблячи подорож ще безпечнішою. Таке рішення допоможе дитині розвинути почуття рівноваги, не піддаючи себе надмірному ризику.

Коліски з вогником

Автономне харчування світлодіодів

Під час поїздки на MITU Rice Rabbit Scoooter внутрішній електромагнітний генератор автоматично перетворює енергію руху в електрику, якою живляться внутрішні світлодіоди. Вогоньки на колісницях не тільки красиві виглядають, але й роблять самокат безпечнішим, підвищуючи його помітність.

Зручні і м’які ручки зігнутої форми

Вигнуті ручками набагато зручніше користуватися, ніж прямими, завдяки своїй ергономічній формі. Крім того, вони повністю покриті м'яким захисним шаром, що ховає металеві частини і робить самокат ще безпечнішим. М’яке покриття захищає не лише дитину від твердого металу, але й металеві частини від пошкоджень та сколів.

Зручна підмножина

MITU Rice Rabbit Scooter оснащений великою підмножиною довжиною 567 і завширшки 134 мм, яка здатна витримати навантаження до 50 кілограмів. Її загальна площа - 274 кв.см, на ній встановлено 129 нескупчених вставок, які допомагають міцно стояти на ногах і утримувати рівновагу.

• 50 кг - максимальна вантажопідйомність
• 274 см2 - Площа підножки.
• 129 шт - Кількість невикористованих вставок

Шини з поліуретанової гуми, з яких складається велика колісна база

Товщина передніх коліс MITU Rice Rabbit Scooter - 32 мм, заднього колеса - 52 мм, шини всіх коліс виконані з стійкою до істиранію поліуретанової гуми. Широко розставлені передні колеса ще краще поглинають вібрацію і поліпшують управління.

Колеса з негативним занепадом

Для дітей віком від 3 до 4 років

Коли діти тільки встають на самокат, у них ще не дуже розвинене відчуття рівноваги, і немає досвіду керування колесами, тому від'ємне розкриття коліс забезпечує їм оптимальне поєднання освіти та веселощів - таку колісну базу важче прокинути, завдяки чому вона захищає дитину від падінь.

Прямі колеса

Для дітей 5-6 років

Діти п'ять-6 років вже можуть впевнено стояти на ногах і утримувати рівновагу, у них вже є досвід керування транспортом, тому вони швидко звикнуть до самокату з правильним розвалом коліс і навчаться ще краще утримувати рівновагу.

3 параметри висоти

Система регулювання висоти не тільки для дітей різного зросту та віку, але й стане чудовим рішенням для самоката.

Ширковий гальм для кращого керування

Навіть недосвідченому єздоку легко керувати гальмовим крилом. У ньому захована стійка до істиранії гальмова пластина з нержавіючої сталі, яка забезпечує високу ефективність гальмування, незалежно від пробігу.

Проста і надійна трикутна конструкція

Зручне складання

MITU Rice Rabbit Scoooter спеціально спроектував так, щоб не займати багато місця. Наведення вказівника миші на одну кнопку з наступним клацанням лівою кнопкою миші призведе до того, що на корпусі буде з’ єднано ручку самоката. У складній формі самокат можна легко взяти себе або прибрати на зберігання.

Приємні пастельні кольори

Спеціально для дітей самокат MITU Rice Rabbit Scoooter пропонується в трьох пастельних кольорах - рожевому, голубому і жовтому. При цьому підніжку можна в будь-який момент змінити на приємний.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.