≡ Дитячий Смарт-годинник Smart Watch Y92 2G Pink купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Дитячий Смарт-годинник Smart Watch Y92 2G Pink

Код товару: 1035912
Наявність: Є в наявності

  • 669 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Дизайн і зручність: Розумні годинник не виглядають занадто дитячими і мультяшними. Це повноцінний гаджет з функціональним сенсорним квадратним дисплеєм і м'яким дихаючим ремінцем з силікону. Яскраві блакитний і рожеві кольори — для гарного настрою хлопчиків і дівчаток. Слоти і екран захищені від вологи і дрібних частинок пилу, бруду. Головне в смарт-годинах — функція екстреного виклику номерів зі списку. У разі небезпеки дитині знадобиться частка секунди, щоб викликати дорослих кнопкою SOS.
Дитячі розумні смарт-годинник Y92 оснащені великим 1,44 дюймовим OLED-екраном з високим рівнем захисту зору. Є динамік, слоти для карти пам'яті і сім-карти. Діти зможуть користуватися годинами як мобільним, приймати дзвінки і набирати номери, читати смс. Ви завжди будете знати де ваша дитина, зможете з ним зв'язатися. Вбудований датчик GPRS спростить ненав'язливий контроль з відображенням переміщення власника розумних годин на карті. Ви отримаєте сигнал, якщо дитина вийде з позначеної вами зони.
Час роботи і з'єднання: Дитячі смарт годинник Y92 в режимі очікування пропрацюють не менше тижня, при активному користуванні — 2-3 дні. Заряджаються від порту USB за 1,5-2 години.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.