Дитячі фотоапарати Zoo Family pig

Дитячі фотоапарати Zoo Family pig

Код товару: 982617
Наявність:

  • 1248 грн


Стислі характеристики
Бренд PRC
Дизайн pig
Емкость батареи 1100 mAh
Количество мегапикселей 24 Mp
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Baby Photo Camera Zoo Family — спеціальна камера для дітей, яка вирізняється яскравим дизайном та дає дітям відчути себе справжніми фотографами.
Основні характеристики:
- розмір екрана: 2 дюйми; - знімає фото та відео в HD якості; - автофокус; - автоналаштування; - функція розпізнавання обличчя; - фільтри та рамки для фото; - максимальна роздільна здатність фото: 24 Мп; - максимальна роздільна здатність відео: 1920*1080; - функція OTG; - функція підключення до ПК; - оснащена динаміком та мікрофоном; - налаштування автовимкнення 1/3/5 хв; - налаштування дати та часу; - таймер відкладеної зйомки 2/5/10; - ємність батареї: 1100 мАг; - час зарядки: близько 3 год; - комплект: фотокамера із захисним чохлом-прикрасою, шнурок для носіння на шиї, зарядний кабель, OTG-перехідники (Type-C + Micro USB), інструкція.
Легко розібратися
Інтерфейс камери спрощений, щоб дитина могла вільно керувати пристроєм. Розділи меню оформлені яскравими іконками, керування здійснюється бічними кнопками. Для зйомки відео та фото достатньо натиснути на відповідну кнопку.
Фото і відео
У розділах фото та відео можна вибрати роздільну здатність. Камера розпізнає обличчя, самостійно фокусується та налаштовує оптимальні для зйомки параметри, такі як яскравість або баланс білого.
Якщо дитина хоче сфотографувати себе, вона може виставити таймер на 2, 5 або 10 секунд. Виробник передбачив можливість робити фото з різноманітними фільтрами та рамками.
Підтримка карт пам'яті та підключення до ПК
Фотокамера оснащена слотом для карт пам'яті об'ємом до 32 Гб, підтримує функцію OTG для підключення до смартфону. Камеру з карткою пам'яті можна підключити до персонального комп'ютера через USB-кабель для перегляду та постобробки фотографій.

Характеристики

Бренд PRC
Дизайн pig
Емкость батареи 1100 mAh
Количество мегапикселей 24 Mp
Размер дисплея 2"

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.