≡ Тримач для мобільного BOROFONE BH62 Bora suction cup car holder Black Grey купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Тримач для мобільного BOROFONE BH62 Bora suction cup car holder Black Grey

Код товару: 1041311
Наявність: Є в наявності

  • 160 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Не відволікатись на дорозі, звільнити руки під час використання мобільного та інших пристроїв водіям допоможе якісний автотримач. Фірма Borofone пропонує найсучаснішу модель BOROFONE BH62 Bora suction cup car holder. Передбачена стильна кольорова гама, і найпростіша установка у вибраній точці салону. Девайс відмінно поєднується з пристроями із діагоналлю 4,5–7 дюймів.

Надійно закріпити пристрій дозволяє розсувний механізм — виключено найменший ризик падіння підключеного девайса. Місце встановлення BOROFONE BH62 в салоні машини — лобове скло, торпедо, панель приладів, будь-яке відповідне місце, для цього передбачена вакуумна присоска. Така конструкція забезпечує чимало переваг:

— зручне розташування пристрою у вибраному вами місці;
— надійність фіксації — навіть при їзді по вибоїнах або несподіваних поворотах телефон або планшет не вислизне;
— великий набір сумісних гаджетів: якщо з часом ви поміняєте телефон або планшет на інший, вам не доведеться купувати новий автотримач.

Утримувач BOROFONE BH62 чудово поєднує в собі не лише високу функціональність, а й сучасний вигляд. Висока якість матеріалів гарантує тривалий термін експлуатації. Кут повороту 360° забезпечить можливість однією рукою повернути пристрій у необхідне положення. Телефон можна розміщувати як у вертикальному, так і горизонтальному положенні.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.