≡ Тримач Auto open-close Transparent Wireless Charger XYJ A6 | 15W, RGB | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Тримач Auto open-close Transparent Wireless Charger XYJ A6 | 15W, RGB |

Код товару: 1088811
Наявність: Є в наявності

  • 557 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

XYJ A6 – це сучасний автотримач із функцією бездротової зарядки. Зазначений аксесуар зробить процес керування більш комфортним і безпечним, забезпечуючи швидкий доступ до Вашого смартфону. Встановити його можна як у вертикальному, так і горизонтальному положенні. Крім цього, девайс обертається на всі 360°. Кут нахилу регульований, завдяки чому Ви можете підібрати позицію, що найбільш підходить для очей.
Гаджет підтримує швидку бездротову зарядку 15 Вт за стандартом Qi. Удосконалений смарт-чіп забезпечує захист від перегріву, перевантаження, замикань та інших виходів із ладу. Завдяки вбудованій батареї XYJ A6 може працювати автономно. Для телефонів без підтримки бездротової зарядки передбачені перехідники Lightning, Type-C і Micro USB, які включені в комплект.
Фіксація та зняття смартфона легко здійснюється однією рукою. Просто піднесіть смартфон, і тримач автоматично його утримає та почне заряджати. Девайс підходить для смартфонів та GPS-навігаторів довжиною від 146 до 165 мм.
Невеликі розміри роблять XYJ A6 ідеальним варіантом для будь-якого авто. Він практично не займає місця, не відволікає Вас від водіння. Тримач має міцний металевий корпус з атмосферним RGB підсвічуванням, яке забезпечує зручність використання навіть у темну пору доби.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.