≡ Bluetooth-ресивер BOROFONE BC44 Soul car AUX BT receiver with cable Metal Gray купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Bluetooth-ресивер BOROFONE BC44 Soul car AUX BT receiver with cable Metal Gray

Код товару: 1041590
Наявність: Є в наявності

  • 223 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Bluetooth-ресивер BOROFONE BC44 Soul car AUX BT receiver with cable Metal Gray ─ це високоякісний спосіб слухати улюблену музику в автомобілі, не підключаючи телефон до автомагнітоли кабелем. Він легко підключається до роз'єму USB та AUX в автомобілі та гарантує, що подорож пройде з гарною музикою на фоні.

Аудіоадаптер BOROFONE BC44 Soul car AUX BT receiver має вбудований мікрофон, який дозволяє приймати дзвінки, не відриваючи очей від дороги. Є можливість забути про спотворення звуку, тому що його інтелектуальна інтегральна схема забезпечує стабільне з'єднання та кришталево чистий звук.

Програвач BOROFONE BC44 Soul car AUX BT receiver зробить бездротовою аудіосистему автомобіля: більше не знадобиться аудіокабель для прослуховування музики зі смартфона через колонки машини. Сполучення з мобільним пристроєм відбувається через Bluetooth.

Зовнішній аксесуар нагадує звичайний кабель. На одному кінці якого конектор 3.5 мм mini jack – для підключення до аудіороз'єму на магнітолі, а на іншому – USB, який служить доданням для адаптера. Між собою вони з'єднані кабелем як пружини. Такий шнур не займе багато місця у сумці чи бардачку машини чи не зав'яжеться у вузол і не сплутається з іншими проводами.

Для початку роботи програвач вставляється в роз'єм 3.5 мм аудіопристрою, а також підключається до роз'єму USB автомобільного зарядного пристрою для живлення. Тепер програвач увімкнений і готовий до роботи. Після цього відразу можна підключати до нього свій смартфон, з якого транслюватиметься музика на колонки автомобіля.

Особливості:
− підтримка дзвінків ─ функція вільні руки;
− вбудований мікрофон;
− Bluetooth 5.0 ─ краща сумісність, стабільність та швидкість;
− автоматичне підключення після першого з'єднання;
− USB-джерело живлення, не потрібно турбуватися про недостатню потужність та час автономної роботи.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.