≡ Bluetooth-гарнітура HiFuture FutureTourPro Black (futuretourpro.black) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Bluetooth-гарнітура HiFuture FutureTourPro Black (futuretourpro.black)

Код товару: 1107523
Наявність: Є в наявності

  • 2294 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

FutureTourPro - топова модель в лінійці накладних навушників від HiFuture. ANC, кришталеве звучання, HD мікрофон та все це в ергономічному корпусі з першокласних матеріалів.

Особливості:

Активне шумозаглушення (ANC): Вбудований мікрофон вловлює сторонні шуми в режимі реального часу та компенсує їх за допомогою технології на основі штучного інтелекту.
Bluetooth 5.2: З функцією динамічної оптимізації потужності, зменшує енергоспоживання й робить сигнал ще більш стабільним.
Відмінний звук: Сучасний чіп Bluetooth в парі з якісними динамічними випромінювачами, забезпечують глибоке та збалансоване звучання на всьому діапазоні частот.
Батарея на 500 мАг: Вистачить на 35 годин відтворення в режимі non-stop. Зарядити навушники можна комплектним кабелем за 2 години.
Flip & Fold дизайн: Навушники легко складаються й не займають багато місця, їх можна взяти із собою в поїздку і на прогулянку.
Комфорт і легкість: Дихаючі амбушюри з еко-шкіри та регулювання наголов’я гарантують максимально зручну посадку.
Два варіанти з’єднання: Прослуховуй музику через Bluetooth (до 10 м) або підключивши ґаджет за допомогою комплектного 3.5 мм аудіо-кабелю (AUX).
HD мікрофон: З системою шумозаглушення, гарантує високу якість передачі голосу без зайвих перешкод.
Зручне управління: Кнопки на корпусі дозволяють відповідати на дзвінки, ставити музику на паузу, регулювати гучність, перемикати треки та ANC режим.
Першокласні матеріали: Чашки з АБС-пластику та металеві регулятори наголів’я забезпечують надійність і легкість конструкції одночасно.
Широка сумісність: Ґаджет повністю сумісний з усіма пристроями з підтримкою Bluetooth будь-яких версій.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.