≡ Bluetooth-гарнітура Borofone BO19 Musique Blue (BO19U) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Bluetooth-гарнітура Borofone BO19 Musique Blue (BO19U)

Код товару: 1104475
Наявність:

  • 561 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Навушники Borofone BO19 Musique Blue мають виняткову якість звуку з потужним басом та обладнані активним шумозаглушенням. Завдяки функції активного шумозаглушення можна насолоджуватись неповторним музичним супроводом у будь-який час, без перерв. Технологія останнього покоління блокує зовнішній шум, щоб можна було зосередитися на тому, що відтворюється.

Прослуховувати пісні та грати в ігри тепер стане приємніше: завдяки легкому дизайну та можливості аж до 20 годин безперервного прослуховування немає потреби турбуватися про те, що акумулятор розрядиться.

Технологія Bluetooth 5.3 забезпечує стабільне та швидке з’єднання, а також точну аудіо/відео синхронізацію. Навушники мають інтелектуальне автоматичне керування та миттєво підключаться до необхідного пристрою. Відстань між навушниками та пристроєм може становити до 10 метрів, гарантуючи чітке з’єднання.

Навушники BO19 компактні та легкі. Ергономічний дизайн забезпечує максимальний комфорт і стабільність. Легкі та елегантні, вони забезпечать комфортне відтворення аудіо в будь-який час. Навушники ідеально складаються, забезпечуючи більш високий рівень комфорту протягом тривалого використання.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.