≡ Блок живлення QianLi LT1 з розширювальними картками iP6-XS Max, iP11-12 Pro max та тримачем блоку купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Блок живлення QianLi LT1 з розширювальними картками iP6-XS Max, iP11-12 Pro max та тримачем блоку

Код товару: 1065220
Наявність:

  • 1835 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Блок живлення QianLi LT1 з розширювальними картками iP6-XS Max, iP11-12 Pro max та тримачем блоку - незамінний інструмент для ремонту мобільних пристроїв. Цей блок живлення підходить для заряджання та тестування всіх моделей iPhone, починаючи від iPhone 6 і закінчуючи iPhone 12 Pro max. Завдяки розширювальним картам ви зможете легко заряджати і тестувати безліч моделей смартфонів.

  • У комплекті поставляється тримач блоку, який дозволяє закріпити блок на столі або на стіні.
  • Механічний + цифровий дисплей на лицьовій панелі. Поєднайте чутливість механічного вимірювача з відображенням точного значення цифрового індикатора, що забезпечить точність параметрів зарядки та тестування
  • Слоти для карт розширення забезпечують підключення більшої кількості моделей смартфонів та зручність при заміні деталей.
  • 6 відповідних USB-портів з 3 різних наборів слотів для карт розширення
  • Рекомендуємо купувати блок живлення QianLi LT1 для використання на виробничих лініях, лабораторіях та сервісних центрах. Він є необхідним пристроєм для технічного обслуговування та ремонту.

    Немає відгуків про цей товар.

    Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.