≡ Блендер OCOOKER Electric Juice Extractor (CD-BL01) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Блендер OCOOKER Electric Juice Extractor (CD-BL01)

Код товару: 970421
Наявність:

  • 1580 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Блендер OCOOKER Electric Juice Extractor (CD-BL01)

Для здорового способу життя підійдуть тільки найсвіжіші продукти!

Подрібнення за 8 секунд
Блендер OCOOKER обладнаний електродвигуном із котушкою з потовщеного мідного дроту, здатного витримати колосальні навантаження. Максимальна швидкість обертання валу електродвигуна — 24000 обертів за хвилину! На таких обертах будь-який продукт подрібнюється до рідкого стану лише за 8 секунд.

Безпечна система потрійного замикання
Система потрійного замикання запобігає розгойдуванню склянки блендера та вихлюпуванню вмісту. Треба лише встановити ніж для перемішування в потрібну склянку, злегка його повернути, і всю конструкцію можна сміливо встановлювати на сам блендер. Спеціальний захисний механізм унеможливлює ввімкнення блендера, якщо склянка встановлена неправильно.

Мінімалістичний дизайн
Керування блендером відбувається за допомогою всього однієї кнопки, зі скромніми функціями якої зможуть розібратися навіть діти та літні люди.

Безліч функцій, безліч смаків
Блендер O'Kitchen може вичавлювати сік, робити коктейлі, подрібнювати лід, подрібнити крупи та злаки, готувати дитячі пюре та взагалі робити майже все, що може знадобитися для приготування смачної та здорової їжі.

Склянка можна носити із собою
Стакан блендера можна спокійно носити із собою, як і будь-який інший кухоль або термос. Його кришка захищена від протікань і має зручне вушко для перенесення.

Чистота за 5 секунд
Ножі досить разок сполоснути, щоб повністю змити залишки фруктів або овочів, і ними знову можна користуватися.

Потіште себе смаколиками щодня
За допомогою блендера будь-який фрукт модно всього за кілька секунд перетворити на свіжий сік із м'якоттю. А з приходом літа, коли полиці магазинів почнуть ламатися від соковитих фруктів, Ви зможете балувати себе чимось новеньким щодня!

Продумана кожна деталь
4-лопатевий ніж зроблений зі сталі AISI 304, а його лопаті розкладені до кута, що ідеально підходить для дрібного подрібнення.

Корпус із неіржавкої сталі
На корпусі є дрібна фактура з прямих ліній, завдяки якій на корпусі не залишаються відбитки пальців, і він зручно лежить у руці.

Металева кнопка
Велика металева кнопка ввімкнення є частиною мінімалістичного образу, проте за простою формою криється продуманий дизайн — у ній виключені випадкові натискання, але водночас її легко утримувати.

Безпечний для дітей матеріал Tritan
Не містить А-фенолів та інших шкідливих домішок.

Нековзна антивібраційна основа
Силіконові ніжки міцно присмоктують до плоскої поверхні, утримуючи блендер на місці та поглинаючи шум від вібрації.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.