≡ Блендер Xiaomi Morphy Richards (MR9500) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Блендер Xiaomi Morphy Richards (MR9500)

Код товару: 970349
Наявність:

  • 2223 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Простота у використанні
Блендер Xiaomi Morrhy Richards (MR9500) щодня тішитиме вас смачними смузі, фруктовими пюре та іншими смаколиками. Завдяки зручному керуванню ви зможете впоратися з блендером лише однією рукою. Водночас він не вимагає особливого догляду та легко очищається під струменем води.

Ефективна робота
В основі моделі лежить двигун потужністю 300 Вт, який здатний забезпечити до 24000 об/хв. Цього цілком досить, щоб усього за кілька секунд подрібнити фрукти або овочі. Також блендер без особливих проблем справляється з подрібненням горіхів, шоколаду та інших твердих продуктів.

Завжди із собою
Блендер має два спеціальні склянки, які не бояться перепадів температур і механічних пошкоджень. Завдяки герметичній кришці, яка йде в комплекті, ви зможете легко брати улюблений фруктовий фреш із собою на роботу або навчання. Похідні в комплекті ємності для сумішей виготовлені з міцного, легкого й екологічного матеріалу — тритану. Прозора як скло пляшка з титану абсолютно безпечна для контакту з харчовими продуктами, не впливає на смак напоїв і вирізняється високою ударостійкістю. Кришка стакана захищена від протікань і має зручне вушко для перенесення.

Сучасний ніж
В основі Morphy Richards (MR9500) лежить міцний ніж із чотирма лезами, який розроблений за принципом гвинта підводного човна. Він легко справляється навіть із таким непростим завданням, як-от колення льоду та подрібнення кокосової м'якоті.

Якісна конструкція
Блендер вирізняється лаконічним дизайном, який чудово доповнить кухонний інтер'єр. Стильний дизайн — візитна картка цієї моделі. Блендер не тільки зручно експлуатувати, але й зберігати.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.