≡ Бездротова мікрофонна система Ulanzi Vijim 2.4GHz wireless recording microphone (lightning Apple interface 2 in 1) (UV-3078 UW-MIC 20T) купити ⬇️ Київ, Харків

Бездротова мікрофонна система Ulanzi Vijim 2.4GHz wireless recording microphone (lightning Apple interface 2 in 1) (UV-3078 UW-MIC 20T)

Код товару: 1087093
Наявність:

  • 3983 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Подвійний мікрофон для айфону з сертифікатом MFi Apple дозволяє отримати справжній бездротовий досвід на відстані до 100 метрів. Все що необхідно встановити передавач на одяг за допомогою кліпси на зворотній частині, підключити приймач в розʼєм Lightning. Ось і все мікрофонна система готова до використання, жодних проводів, налаштувань або інших складних маніпуляцій.

ЗВУК

У передавачі Ulanzi UW-MIC 20T вбудовані всеспрямовані мікрофони, які передають чистий та надійний звук, виключають нечітку мову навіть коли трансмітер встановлений у неідеальному положенні щодо джерела звуку. При передачі сигналу бездротовий мікрофон для айфон швидко і без втрат перетворює сигнал на цифровий з високою точністю, передаючи весь звуковий діапазон, що дозволяє при необхідності проводити подальшу професійну постобробку звукової доріжки. Обидва передавачі бездротової мікрофонної системи для айфону обладнані розʼємом для встановлення карти памʼяті для резервного запису звуку при втраті сигналу з приймачем або для використання трансмітера як самостійного рекордера без застосування приймача або телефону.

ШУМОПОДАВЛЕННЯ

Подвійний бездротовий мікрофон для айфон Ulanzi UW-MIC 20T підтримує три рівні інтелектуального шумоподавлення в реальному часі, застосовуючи один з них, можна налаштувати передавачі на запис прозорого голосу без сторонніх шумів. Наявність акумуляторів ємністю 230мАгод гарантує роботу гаджета протягом 8 годин, з швидкою зарядкою до трьох разів від акумулятора 1500мАч, розташованого в кейсі для зберігання мікрофонної системи для айфона.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.