≡ Бездротовий маршрутизатор TP-Link TL-WR844N купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Бездротовий маршрутизатор TP-Link TL-WR844N

Код товару: 1096029
Наявність: Є в наявності

  • 688 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Високошвидкісний Wi-Fi
Насолоджуйтесь переглядом веб-сторінок, потоковою передачею HD і завантаженнями разом з сім'єю. Швидкість бездротового зв'язку 300 Мбіт/с в діапазоні 2,4 ГГц відповідає вашим повсякденним потребам.

2 × 2 MIMO технології
Сильний сигнал, відмінне охоплення
Зробіть кращою бездротову передачу сигналу за допомогою двох антен 5 дБі, технології 2 × 2 MIMO і п'яти високошвидкісних портів Ethernet, щоб забезпечити надійне з'єднання Wi-Fi в будинках середнього розміру.

Універсальне керування
Легко керуйте своєю домашньою мережею за допомогою універсальних вбудованих інструментів, включаючи батьківський контроль, гостьову мережу, QoS і багато іншого.

Плавне потокове відео
Підтримка IGMP Proxy/Snooping, Bridge і Tag VLAN оптимізує потокову передачу IPTV, тому ви можете насолоджуватися улюбленими фільмами і шоу без затримок.

Сумісний з IPv6
Сумісний з останньою версією інтернет-протоколу (IPv6), що надає можливість використання усіх переваг протоколу порівняно із версією IPv4.

Елегантний дизайн
Розроблений для економії місця і доповнення практично будь-якого декору, забезпечує стабільний Wi-Fi у вашому домі.

Просте налаштування
Налаштуйте Wi-Fi за лічені хвилини за допомогою інтуїтивно зрозумілого веб-інтерфейсу або потужного додатку Tether. Tether також дозволяє вам керувати мережевими налаштуваннями з будь-якого пристрою Android або iOS.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.