≡ Бездротовий маршрутизатор TP-Link Archer AX1500 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Бездротовий маршрутизатор TP-Link Archer AX1500

Код товару: 1097790
Наявність: Є в наявності

  • 2155 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Найновіша технологія Wi-Fi 6
Archer AX1500 - це новітня технологія Wi-Fi 6 в вашому домі без зайвих витрат. Оновлення вашого маршрутизатора до AX1500 означає більш високу швидкість, більшу ємність, меншу затримку і багато іншого для створення чудової мережі Wi-Fi в цілому.

Швидкість Wi-Fi нового покоління до 1,5 Гбіт/с
Випробуйте швидкість нового покоління до 1,5 Гбіт/с з дводіапазонним пристроєм Archer AX1500 з підтримкою Wi-Fi 6 для більш швидкої потокової передачі 4K / HD, онлайн-ігор і багато чого іншого.*

Більше підключень. Менше перевантажень.
За допомогою революційної технології OFDMA Archer AX1500 обмінюється даними з усіма пристроями, які підключені до вашої бездротової мережі. Маршрутизатор та підключені пристрої працюють разом, щоб організувати потік даних та зменшити затримки затримку.

Більш надійне покриття
Забезпечте найсильніше і надійне покриття Wi-Fi за допомогою Archer AX1500, оскільки він фокусує потужність сигналу на ваших пристроях за допомогою технології Beamforming і чотирьох антен.

Зниження енергоспоживання. Збільшений час автономної роботи
Завядки функції Target Wake Time (TWT) маршрутизатор встановлює час, коли підключені до бездротової мережі пристрої мають вийти з режиму сна, щоб передавати дані. В результаті термін час автономної роботи підключених пристроїв збільшується.

Просте налаштування
Налаштуйте свій Wi-Fi і керуйте їм за допомогою програми TP-Link Tether (Android, iOS). Отримайте доступ до таких налаштувань Wi-Fi, як батьківський контроль, гостьова мережа та багато іншого, зі свого смартфона.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.