≡ Беспроводной блендер Chigo A215 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Беспроводной блендер Chigo A215

Код товару: 1057254
Наявність: Є в наявності

  • 546 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Портативний блендер виготовлений з нетоксичних матеріалів: поліпропілену та полікарбонату, а ріжучі ножі – з нержавіючої сталі. Завдяки потужному мотору зі швидкістю обертання до 21000 обертів на хвилину, ви зможете регулярно готувати по 300 мл свіжого соку, щоб підтримувати імунітет організму.

  • Подарує м'який смак та прохолоду
  • Оптимальний обсяг склянки – 300 мл
  • Многоступеневий захист від протікання
  • Захист від низького заряду та зручний індикатор стану

Вгамуйте голод і спрагу з користю для організму

Якщо великий шматок м'яса чи риби став звичним обідом, а спосіб життя перетворився на сидячий, то турботу про своє здоров'я найлегше почати з правильного харчування. Бездротовий блендер допоможе швидко створити поживний коктейль із найсвіжіших продуктів із низьким вмістом жиру та приємним смаком, який допоможе насититися та прогнати голод.

Здорове харчування прямо в русі

Бездротовий блендер Deerma забезпечить Вас поживною підтримкою незалежно від часу та місця. Усього одна кнопка – і ось у Вас в руках свіжий і поживний коктейль із фруктів, що наповнює кожну клітину організму силою.

Кришка для активних занять

Кришка колби блендера виконана з максимальною турботою про зручність використання під час занять спортом або керування автомобілем. Вона не пропускає бризки зсередини і дозволяє використовувати її лише однією рукою.

Скористайтеся гарною погодою та насолоджуйтеся їй на вулиці!

Повного заряду акумулятора вистачить на приготування від п'яти до десяти повних чашок фруктового коктейлю. Крім того, акумулятор довго тримає заряд і не вимагає постійного заряджання.

Здорове харчування доповнює заняття

Одноманітне спортивне харчування призводить до відходу від дієтичного плану заради чогось смачненького. Чому б не спробувати самостійно зробити щось смачне та здорове? М'який коктейль з овочів і фруктів додасть різноманітності в раціон, що набрид!

• За секунди приготує фруктове пюре, дитячу суміш, смузі або фреш

• Чаша 300 мл та додаткова склянка з кришкою в комплекті

• Батарея 1200mAh із зарядкою від USB

• Ніж із міцної нержавіючої сталі

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.