≡ Бездротова зарядка Qi 4in1 Wireless Charger Apple Version A60 | 5-15W | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Бездротова зарядка Qi 4in1 Wireless Charger Apple Version A60 | 5-15W |

Код товару: 1089188
Наявність: Є в наявності

  • 943 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Qi 4in1 Wireless Charger A60 – це багатофункціональний пристрій, який дозволяє заряджати до 3 девайсів одночасно. Гаджет можна використовувати для живлення смартфонів, смарт-годин та TWS навушників з підтримкою стандарту Qi.
Пристрій має високу вихідну потужність 15 Вт, що забезпечує швидкий заряд. Вбудовані магнітно-індукційні котушки дозволяють здійснювати живлення у горизонтальному та вертикальному положенні. Крім цього, є підтримка протоколів швидкої зарядки QC і PD.
A60 має захист від перенапруги, замикання та перегріву, що забезпечує безпеку живлення в будь-яких умовах. БЗУ містить чіп, який розподіляє струм між девайсами, що заряджаються, для максимальної ефективності процесу. Розумне управління продуктивністю убезпечить Вас від псування батареї будь-яких аксесуарів. Гаджет також підтримує зарядку через тонкі чохли.
Стильний дизайн та міцні матеріали роблять цю зарядку елегантним та практичним аксесуаром. Гаджет має малу вагу та габарити, завдяки чому його зручно брати із собою, куди б Ви не пішли. На корпусі є годинник з функцією будильника. : 5 Вт;
вихідна потужність для зарядки Apple Watch: 3 Вт;
розмір: 115*72*134 мм.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.