≡ Бездротова клавіатура та миша MiiiW (MWWC01) Black (RU/UK) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Бездротова клавіатура та миша MiiiW (MWWC01) Black (RU/UK)

Код товару: 984141
Наявність:

  • 1210 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Присутня Руська і Українська розкладки.

Безшумний механізм мишки
Ця версія особливо виділяється мишкою, яка використовує механізм роботи, відсутність гучного клацання, буде хорошим вибором для користувачів, яким потрібна тиха робоча система.

Миша Miiiw Також обладнано 3-швидкісним регулюванням DPI для задоволення всіх робочих потреб з використанням екранів з різним роздільним дозволом.
Зокрема, перший рівень 800DPI відповідає потребам використання в звичайних офісних середовищах, рівень 1200DPI для екранів з роздільною здатністю 1080P задовольняє щоденні потреби в розвагах і, нарешті, рівень 1600 DPI для широкоформатних екранів.

Клавіатура з 104 клавішами
Miiiw – це повнорозмірна клавіатура обладнана 104 клавішами. Вона має високу міцність і розрахована на понад п’ять мільйонів наживок.

Висока сумісність
Бездротова клавіатура Miiiw має перемикачі PC/MAC, що знаходяться поблизу клавіші F12, що дозволяє легко і швидко перемикатися між операційними системами Windows і MAC. При цьому слід взяти до уваги, що модель клавіатури підтримує роботу Windows 7 і MacOS 10.10 або новіші версії.

Зручне бездротове з’ єднання
Бездротова клавіатура і миша від виробника Miiiw Поставляються з компактним і зручним радіочастотним передавачем 2.4 ГГц.
Бездротове з’ єднання полегшить гнучкіше використання пристроїв, дасть змогу розмістити під різним кутом, змінити розташування для зручності.

Ергономічний кут нахилу
Клавіатура Miiiw Існує дуже ергонічний кут нахилу 4 і 8 градусів. Крім того, розмір клавіатури та простір між клавішами сприяє зручному набору тексту.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.